Έλενα Κουντουρά: Ο κόσμος δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση και δεν τρώει πλέον από τα σκουπίδια

0

Ένα πρωτοφανές success story, που ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δε θα έφτιαχνε, εξιστόρησε η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά.
«Ο κόσμος δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση… Οι άνθρωποι που υπέφεραν έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η  υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.
«Είναι επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια;», ρωτήθηκε. «Ναι», απάντησε η ίδια και πρόσθεσε: «Οι Έλληνες ζουν αξιοπρεπώς, φέραμε την ανάπτυξη».
«Κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις, κανένας υπουργός δεν βάζει φόρους» είπε μεταξύ άλλων.

ΝΔ: Τα σχόλια είναι περιττά
«“Πάμε πολύ καλά, πάμε πάρα πολύ καλά! Ο κόσμος λέει συγχαρητήρια στην Κυβέρνηση”.
“Η δική μας διακυβέρνηση έχει φέρει την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς”.
“Κανένας Υπουργός δεν κόβει συντάξεις, κανένας Υπουργός δεν βάζει φόρους”.
“Είναι επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια. Οι άνθρωποι, σήμερα έχουν τουλάχιστον ένα πιάτο φαΐ στο τραπέζι τους και βλέπουν φως στο τούνελ”.
Είναι κάποιες από τις πρωινές δηλώσεις της Υπουργού Τουρισμού κυρίας Έλενας Κουντουρά στο “Σκάι”. 
Τα … σχόλια είναι περιττά
».

Παύλος Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Καμιά αίσθηση της πραγματικότητας
«Η σημερινή δήλωση της κ. Κουντούρα δείχνει οτι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δε νιώθουν τα προβλήματα των Ελλήνων, δεν περπατάνε στο δρόμο, δεν έχουν καμία αίσθηση της σκληρής πραγματικότητας. 
Δεν αργεί η ώρα, που Υπουργοί και βουλευτές τους, σαν σύγχρονες Μαρίες Αντουανέτες, θα αναρωτιούνται γιατί οι πολίτες δεν τρώνε παντεσπάνι

Σταύρος Θεοδωράκης: Αντουανέτες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
«Η Μαρία Αντουανέτα μοίραζε παντεσπάνι. Οι Αντουανέτες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τον θρόνο τους ικανοποιούνται που ο λαός δεν τρώει από τα σκουπίδια», έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Share.

Comments are closed.