Μανώλης Παναγιωτάκης (ΔΕΗ): Βίλα στην Κηφισιά, 1.000 τμ, έχει κοινωνικό τιμολόγιο!!!

0

Όργιο απάτης σε βάρος της ΔΕΗ μέσω των Κοινωνικών Οικιακών Τιμολογίων κατήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης Μ. Παναγιωτάκης προειδοποιώντας για διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε δικαιούχους του ΚΟΤ με απίστευτα υψηλές καταναλώσεις και μεγάλες ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ  Μανώλης Παναγιωτάκης σχετικά ανέφερε ότι πρόκειται για τις περιπτώσεις εύπορων καταναλωτών που εντάχθηκαν στο ΚΟΤ με αποτέλεσμα να χρεώνουν την ΔΕΗ για πολλά χρόνια.

Μάλιστα ο κ. Παναγιωτάκης, ανέφερε ότι έρευνα της ΔΕΗ κατέδειξε όργιο απάτης σε βάρος της Επιχείρησης, όπως την περίπτωση καταναλωτή ΚΟΤ με βίλα 1.000 τμ στην Κηφισιά που χρωστάει 28.000 και καταναλώνει 8.000 κιλοβατώρες το τετράμηνο αλλά και πρώην εφοπλιστή στην Καστέλα που διατηρεί μονοκατοικία εκτάσεως 760 τμ, δηλώνει άνεργος, καταναλώνει 7.500 κιλοβατώρες το τετράμηνο και χρωστάει 32.000 ευρώ.

Ο κ. Παναγιωτιάκης επεσήμανε ότι στις προθέσεις του είναι να επισκεφθεί τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, προκειμένου να ζητήσει την επανεξέταση των προϋποθέσεων χορήγησης του ΚΟΤ αλλά και τον έλεγχο τους από τους φορολογικούς θεσμούς.

Τέλος πρόσθεσε ότι «οι διακοπές ηλεκτροδότησης, όσων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, θα ξεκινήσουν από το 2018».

Share.

Comments are closed.