Εκπαιδευτικός σε παράκρουση: Κλείδωσε τους μαθητές στην τάξη, τους πετούσε βιβλία, & τους έβριζε

0

Εκπαιδευτικός ξένης γλώσσας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, αφού κλείδωσε χθες στην αίθουσα διδασκαλίας, τους μαθητές ενός τμήματος, άρχισε να τους πετά βιβλία, να αναποδογυρίζει θρανία και να εξυβρίζει κάποιους εξ’ αυτών.

Αναλυτικά γράφει η ηλεκτρονική εφημερίδα e-evros.gr:
«Όλα ξεκίνησαν, χθες, όταν έβγαλε έξω από την αίθουσα ένα μαθητή κι έπειτα τον φίλο και συμμαθητή του, διότι “τόλμησε” να αναζητήσει τον πρώτο.
Έπειτα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο “εκπαιδευτικός” κλείδωσε την πόρτα της αίθουσας, με τα υπόλοιπα παιδιά μέσα σε αυτή, τράβηξε από τις μπλούζες τρεις μαθήτριες και πέταξε μια τσάντα προς το μέρος τους.
Το “σόου” όμως δεν σταμάτησε εδώ. Κατευθύνθηκε προς άλλο μαθητή του άρπαξε την τσάντα και το κολατσιό του και τα πέταξε στο πάτωμα.
Άναυδοι οι μαθητές τον άκουγαν να φωνάζει σε συμμαθήτριά τους “Δε θέλω να σε βλέπω, θα σε πετάξω από το παράθυρο”, ενώ σε άλλη αφού της τόνισε πως θα την εκφωνεί χαζοχαρούμενη πέταξε τα χρήματά της. 
Σοκαρισμένοι οι μαθητές έβλεπαν τον δάσκαλό τους να ωρύεται λέγοντάς τους πως “δεν θέλει να ξαναδεί αυτή την τάξη αλλά ούτε και τους γονείς των παιδιών, διότι είναι ανάγωγοι όπως και τα ίδια”

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό κατήγγειλε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, χθες το μεσημέρι , η διευθύντρια του σχολείου η οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού.
Ο εκπαιδευτικός, ο οποίος και κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τη διεύθυνση του σχολείου και γονείς με περιστατικά ανάρμοστης για την ιδιότητά του συμπεριφοράς, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές σήμερα το πρωί. Το μεσημέρι οδηγήθηκε στο αυτόφορο όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών, ωστόσο μετά την άσκηση έφεσης από τον συνήγορό του, η εισαγγελέας διέταξε την άμεση ψυχιατρική εξέταση-αξιολόγησή του.

 

Share.

Comments are closed.