Σοκ στην Κρατική Ορχήστρα για τον παιδόφιλο

0

Σοκαρισμένα είναι όλα τα μέλη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών μετά τη σύλληψη του παιδόφιλου συναδέλφου τους, φλαουτίστα, που ήταν και αυτός μέλος Της κρατικής ορχήστρας. 
Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Μουσικών Υπαλλήλων Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών δηλώνει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και επίσης σημειώνει ότι έχουν δρομολογήσει όλες τις προβλεπόμενες πειθαρχικές-διοικητικές διαδικασίες εναντίον του Π. Δράκου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Σύλλογος Μουσικών Υπαλλήλων Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών
«Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και ο Σύλλογος Μουσικών Υπαλλήλων της Κ.Ο.Α. πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. τη σύλληψη και τις κατηγορίες για τις απεχθέστατες πράξεις που βαραίνουν το φλαουτίστα Παναγιώτη Δράκο, και έκτοτε, παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τις εξελίξεις όπως κι η υπόλοιπη ελληνική κοινωνία, έχοντας βεβαίως απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Από τη δική μας πλευρά εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στα θύματα και στις οικογένειές τους. Είναι δε προφανές ότι έχουμε δρομολογήσει ήδη όλες τις προβλεπόμενες πειθαρχικές-διοικητικές διαδικασίες. Τέλος, ως η μεγαλύτερη ελληνική ορχήστρα και βασικός φορέας καλλιτεχνικής παιδείας, απευθύνουμε έκκληση να μην αμαυρώνεται συλλήβδην η μουσική και εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας.».

Το πρώτο φλάουτο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών ήταν ο παιδόφιλος δάσκαλος μουσικής
Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο του μουσικής το άκουσμα της είδησης πως ο αναγνωρισμένος φλαουτίστας Παναγιώτης Δράκος είναι υπεύθυνος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και παιδικό πορνογραφικό υλικό, αφού ουδέποτε είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στους συναδέλφους του για να πιστεύουν κάτι τέτοιο για εκείνον.
Και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού στο άλλοτε πρώτο φλάουτο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών είχε δοθεί η ευθύνη να διδάσκει σε παιδικές ψυχές αυτό το θαυμάσιο όργανο στο Ωδείο Παπάγου.
Ο 60χρονος καθηγητής μουσικής συνελήφθη ύστερα από έφοδο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής την περασμένη Πέμπτη και χθες το απόγευμα ύστερα από την απολογία του στον Ανακριτή και με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στις Φυλακές της Τρίπολης, όπου καταλήγουν για δική τους ασφάλεια όλοι οι παιδόφιλοι για να μην φυλακίζονται σε φυλακές με εγκληματίες για άλλα κακουργήματα, οι οποίοι θα μπορούσαν να αντιδράσουν βίαια απέναντί τους.

Share.

Comments are closed.