Η μάχη των καναλιών για το δελτίο των 8:00

0

Από τη νέα σεζόν θα έχουμε νέες αλλαγές στα δελτία ειδήσεων των καναλιών. Το δελτίο του ΑΝΤ1 επιστρέφει στις 8.00 το βράδυ, ενισχυμένο με θέματα και με αλλαγμένο σκηνικό. Η εισήγηση για τη μεταφορά της ώρας από τις 7.00 το απόγευμα στις 8.00 το βράδυ έγινε από τον γενικό διευθυντή ειδήσεων, Γιάννη Μιχελάκη, και τον δημοσιογράφο παρουσιαστή του, Νίκο Χατζηνικολάου.

Έτσι θα έχουμε αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη και την αντικαταστάτρια της δημοσιογράφου, η οποία είναι εγκυμονούσα.

Ο λόγος της αλλαγής είναι απλός. Ο περισσότερος κόσμος είναι συνηθισμένος να παρακολουθεί τα δελτία ειδήσεων στις 8.00 το βράδυ. Παράλληλα, με την απόφαση αυτή θα επιμηκυνθεί η απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 για να χωρέσουν τα νέα ψυχαγωγικά τηλεπαιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο το δελτίο ειδήσεων του Star να μετακινηθεί στις 7.00 και να αναμετρηθεί με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, το οποίο δείχνει να είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικό. Απέναντι στον Αντώνη Σρόιτερ θα βρεθεί η Μάρα Ζαχαρέα, εφόσον οριστικοποιηθεί η απόφαση. Η διοίκηση του Star εξετάζει το ενδεχόμενο να βγάλει στον αέρα και μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στις 2.00. Τέλος, στην ΕΡΤ δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί αν το δελτίο ειδήσεων θα παραμείνει στις 9.00 ή θα μετακινηθεί και αυτό στις 8.00.

Share.

Comments are closed.