Βριλήσσια: JobDay – Ευκαιρία για δικτύωση στην αγορά εργασίας

0

Ο Δήμος Βριλησσίων, στο πλαίσιο των πολιτικών του για ενίσχυση της απασχόλησης και των ευκαιριών των νέων για είσοδο στην αγορά εργασίας, διοργανώνει σε συνεργασία με το Skywalker.gr το #JobDay Βριλήσσια, μία εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη και τα μέσα για δικτύωση στην εργασία.

Το #JobDay Βριλήσσια θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (Π. Μπακογιάννη & Πλαταιών – Υμηττού, Βριλήσσια).

Η δράση περιλαμβάνει καθοδήγηση από εξειδικευμένους μέντορες και παροχή συμβούλων υψηλού επιπέδου, καθώς και την ευκαιρία να βρεθεί κανείς στο ίδιο περιβάλλον με μερικά από τα καλύτερα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου και να ακούσει ειδικούς στο χώρο της εκπαίδευσης.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshop σχετικά με τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, τη σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος τα social media στην αναζήτηση εργασίας, την αποτελεσματική συνέντευξη επιλογής προσωπικού, την ανάπτυξη ήπιων και επαγγελματικών δεξιοτήτων – soft skills.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης δήλωσε σχετικά: «Τις πολιτικές για ενίσχυση της απασχόλησης, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, οφείλουμε να τις αναδείξουμε σε απόλυτη προτεραιότητα όλοι μας. Κατ’ αρχήν η κεντρική εξουσία, που είναι υπεύθυνη για τις σχετικές πολιτικές σε εθνικό επίπεδο, αλλά και η τοπική αυτοδιοίκηση με κάθε μέσο που διαθέτει. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε την #JobDay Βριλήσσια, μια ευκαιρία για όλους, κυρίως όμως για τους νέους ανθρώπους, να δικτυωθούν με την αγορά εργασίας. Πρόκειται για μία δράση στο πλαίσιο μιας σειράς πρωτοβουλιών που σχεδιάζουμε για το συγκεκριμένο, εθνικής σημασίας ζήτημα, που μας αφορά όλους και γι’ αυτό πρέπει να τη στηρίξουμε όλοι, με την ενεργή συμμετοχή μας».

Share.

Comments are closed.