«Γυναικεία Υπόθεση»: Με Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία που θα μας ταξιδέψουν μουσικά το καλοκαίρι

0

Αυτό το καλοκαίρι είναι μία «Γυναικεία Υπόθεση», με τρεις «μεγάλες κυρίες» του ελληνικού τραγουδιού να ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, έχουν βάλει ως στόχο να μαγέψουν το κοινό που θα έχει την ευκαιρία, να τις απολαύσει σε τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού.

Οι τρεις αυτές μεγάλες ερμηνεύτριας ένωσαν τις φωνές του πέρσι σε δύο συναυλίες που έγιναν στην Κύπρο για φιλανθρωπικό σκοπό στηρίζοντας την Europa Donna Κύπρου. Φέτος βρίσκονται και πάλι μαζί για να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα.

Είναι η πρώτη φορά που οι τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες συνεργάζονται και αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί αυτό το καλοκαίρι ξεκινώντας από την Αθήνα, στις 21 Ιουνίου στο «Κατράκειο» της Νίκαιας, ενώ αμέσως μετά, θα ακολουθήσουν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και όπως είπε η Μαρινέλλα «ποιος ξέρει ίσως η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και τον χειμώνα».

Δίπλα τους θα έχουν 13 σπουδαίους μουσικούς, ενώ του προγράμματος επιμελούνται ο Στέλιος Φωτιάδης και ο Δημήτρης Μαργιολάς.

Μετά την Αθήνα λοιπόν οι τρεις ερμηνεύτριες θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Πάτρα (3 Ιουλίου), τη Θεσσαλονίκη (12 Ιουλίου), το Ηράκλειο (17 Ιουλίου), τα Χανιά (19 Ιουλίου), την Αρχαία Ολυμπία (2 Αυγούστου), το Φεστιβάλ Ολύμπου (Αρχαίο θέατρο Δίον, 9 Αυγούστου) και τη Χαλκιδική (Φεστιβάλ Κασσάνδρας, Αμφιθέατρο Σίβηρης, 11 Αυγούστου).

Share.

Comments are closed.