Σύλλογος Εκπ/κων Π.Ε. «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»: Πέμπτη 01 Ιουνίου 2017, μέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

0

Ο Σύλλογος Εκπ/κων Π.Ε. «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ» διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» την Πέμπτη 01 Ιουνίου 2017 από 9.00 π.μ. έως 1.30 μ.μ. στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, (Ιωαννίνων και Ταϋγέτου, Χαλάνδρι).

Για την αναγκαιότητα της συμμετοχής ο Σύλλογος τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι: «Τα διαθέσιμα αποθέματα της Τράπεζας αίματος του συλλόγου μας είναι πολύ περιορισμένα. Το πρόβλημα αφορά όλους μας και για να έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε στις παρουσιαζόμενες ανάγκες και να βοηθήσουμε συναδέλφους μας που έχουν ανάγκη, πρέπει χωρίς δισταγμό να λάβουμε μέρος, σ’ αυτή την κίνηση αγάπης και προσφορά ΖΩΗΣ, όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Ακόμη πληροφορούμε τους συναδέλφους αιμοδότες ότι λόγω των μεγάλων αναγκών σε αίμα θα ήταν πολύ χρήσιμη η προσφορά μιας επιπλέον φιάλης αίματος ατομικά σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο. Οι αιμοδότες μπορούν να προσφέρουν αίμα μέχρι και τρεις φορές το χρόνο.
»

Στη συνέχεια ο Σύλλογος καλεί τους εκπαιδευτικούς που δεν θα συμμετάσχουν στην αιμοδοσία: «να διευκολύνουν τους αιμοδότες στο έργο τους».

«Ενημερώνουμε ότι οι συνάδελφοι που θα προσέλθουν στην αιμοδοσία θα λάβουν σχετική βεβαίωση του Συλλόγου μας και δικαιούνται άδεια δύο ημερών επιπλέον της ημέρας αιμοδοσίας» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο Σύλλογο, για την ευαισθησία και την υπευθυνότητα με την οποία προσεγγίζει το πολύ ανθρώπινο αυτό ζήτημα.

Share.

Comments are closed.