48ωρη απεργία στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και την ιστοσελίδα «stokokkino.gr» του ΣΥΡΙΖΑ

0

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους,  τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, οι οποίοι εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και την ιστοσελίδα “stokokkino.gr”, από τις 6 π.μ. της Δευτέρας, 29 Μαΐου έως τις 6 π.μ. της Τετάρτης, 31 Μαΐου 2017.

Η απεργία πραγματοποιείται για την άμεση καταβολή των οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων, που εγγίζουν τη μισθοδοσία 2 μηνών.

Θυμίζουμε ότι στις 15 Μαΐου είχε ανασταλεί η εξαγγελθείσα 24ωρη απεργία καθώς η Διοίκηση και η Διεύθυνση του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο 105,5» (Διευθυντής ο Κώστας Αρβανίτης) είχαν εγγράφως δεσμευτεί για την τμηματική καταβολή της μισθοδοσίας.

Συγκεκριμένα είχαν δεσμετεί ότι:

«Τη Δευτέρα 15/5, το πρωί, θα καταβληθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2017 και το αργότερο έως την Παρασκευή 19/5 θα εξοφληθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.

Ταυτόχρονα η επιχείρηση ανέλαβε την υποχρέωση να ανακοινώσει μέσα στην ίδια εβδομάδα (15-19/5) την ημερομηνία που θα καταβληθεί η μισθοδοσία Απριλίου 2017

Κι εμείς αναρωτιόμαστε… Μήπως υπάρχει κάποια σκοπιμότητα για τη μη καταβολή των χρημάτων (βλέπε τίποτε ιδιώτες π.χ ΙΒΑΝ);

Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε έχουμε να κάνουμε με την πιο εντυπωσιακή είδηση των τελευταίων 10 ετών… Απλήρωτοι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Share.

Comments are closed.