Washington Post: Ηχητικό που λέει ότι «Νομίζω ότι ο Πούτιν πλήρωσε τον Τραμπ»

0

Πριν δυο μέρες σε άρθρο μας με τίτλο «Απίστευτο: Ο Τραμπ παραδέχεται ότι έκανε «διαρροή» πληροφοριών προς τους Ρώσους» σας είχαμε ενημερώσει για τη δημόσια παραδοχή του Ντόναλντ Τραμπ ότι διέρρευσε εμπιστευτικά στοιχεία στον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ. Παραδοχή που επιβεβαίωνε πλήρως την αποκάλυψη της εφημερίδας Washington Post.

Σήμερα η ίδια εφημερίδα με νέο της δημοσίευμα αναμένεται να αναταράξει ακόμα περισσότερο τα «νερά» της πολιτικής σκηνής της Ουάσινγκτον. Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στην Κάτω Βουλή των ΗΠΑ, Κέβιν ΜακΚάρθι, φέρεται να είχε δηλώσει πως ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, χρηματοδοτεί τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Η δήλωση αυτή είχε γίνει πέρυσι τον Ιούνιο, τέσσερις μήνες πριν εκλεγεί ο Τραμπ πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η Washington Post έχει στα χέρια της ηχητικό ντοκουμέντο από συνάντηση που είχε ο ΜακΚάρθι, σύμμαχος του Τραμπ καθ’ όλη την προεκλογική του εκστρατεία, με άλλους Ρεπουμπλικανούς αξιωματούχους στο Κογκρέσο. Η συνομιλία έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της εφημερίδας και έχει ήδη επιβεβαιωθεί από Ρεπουμπλικανούς αξιωματούχους που ήταν παρόντες στην σύσκεψη.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο του δημοσιογράφου Adam Entous της αμερικάνικης εφημερίδας Washington Post με τίτλο «House majority leader to colleagues in 2016: ‘I think Putin pays’ Trump» στα αγγλικά, πατώντας ΕΔΩ

Share.

Comments are closed.