Ο Βαλβέρδε πιθανόν νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα με διετές συμβόλαιο

0

Το αξιόπιστο ραδιόφωνο «RAC1» της Καταλονίας είπε με βεβαιότητα ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι για την επόμενη διετία ο κόουτς των Μπλαουγκράνα.

Η είδηση δεν προέκυψε από οποιαδήποτε πηγή. Το καταλανικό ραδιόφωνο «RAC1» είναι σοβαρό και αξιόπιστο και επομένως εδώ υπάρχει κάτι πολύ συγκεκριμένο, που ξεπερνάει το όριο της φημολογίας. Σύμφωνα με τους εξαιρετικούς Ζορντί Μπαστέ και Τσάβι Τόρες, οι οποίοι έχουν από τις καλύτερες εκπομπές, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι ο αντικαταστάτης του Λουίς Ενρίκε.

Ανέφεραν μάλιστα και ότι η συμφωνία του club με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού θα είναι διετής. Πριν από λίγες μέρες πάντως οι ίδιοι οι οπαδοί της Μπάρτσα είχαν επιλέξει ιντερνετικά τον Βάσκο τεχνικό ως Νο1 για τη θέση στον πάγκο της ομάδας τους. Και ο ίδιος ο Βαλβέρδε επέμενε να μην ανανεώνει με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, περιμένοντας το «πράσινο φως» από την Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα το διαψεύδει

«Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής Barca δεν ξέρουμε ακόμα», επέμεινε εκπρόσωπος του Συλλόγου.

Επίσης η «Mundo Deportivo» επικοινώνησε με αξιωματούχους της ομάδας που και αυτοί διέψευσαν οποιαδήποτε συμφωνία με τον νυν τεχνικό της Μπιλμπάο.

«Δεν υπάρχει τίποτα. Μέχρι τη Δευτέρα 29 Μάη, μετά τον τελικό του Copa del Rey (27/5) δεν θα υπάρξει κάτι. Εκείνη την ημέρα θα αποφασισθεί».

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mundo Deportivo, από την Μπαρτσελόνα δεν αρνούνται ότι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι στη λίστα των υποψηφίων. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται επίσης ο Χουάν Κάρλος Ουνθουέ και ο τεχνικός της Σοθιεδάδ, Εουσέμπιο Σακριστάν.

Share.

Comments are closed.