Ντροπή: Άσεμνες χειρονομίες Καμμένου σε αγώνα πόλο εναντίον οπαδών του Ολυμπιακού

0

Στις εξέδρες του κολυμβητηρίου του Λαιμού βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό για τον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών.

Ο κ. Καμμένος είχε άμεσο ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς η προπονήτρια της Βουλιαγμένης είναι η αδερφή του κ. Αλεξία Καμμένου. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε το ματς έχοντας στο πλευρό του τον μικρό του γιο.

Εκεί ήταν όμως και φίλοι των ερυθρόλευκων που αποδοκίμασαν τον υπουργό, με τον υπουργό να απαντάει με άσεμνες χειρονομίες, σαν να είναι ένας από αυτούς τους χουλιγκάνους και μάλιστα μπροστά στα μάτια του γιου του.

Μάλιστα οι άσεμνες χειρονομίες του υπουργού, για τις οποίες κάποιος απλός πολίτης θα μπορούσε και να καταδικαστεί, τις φωτογραφίες αυτές τις δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, γράφοντας το ακόλουθο μήνυμα: «Για να δούμε πόσα “αντικειμενικά” ΜΜΕ θα καταδικάσουν τον γνωστό… Καμμένο για αυτή τη χειρονομία Προς τον κόσμο του Ολυμπιακού! Χειρονομία που την είδαν όλοι στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης! Να τον χαίρονται όσοι τον ανέχονται! Με τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν παίζει κανείς…»

Σε δεύτερη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Καραπαπάς ανήρτησε κι άλλη φωτογραφία του κ. Καμμένου όπου έγραψε: «Νέες φωτό-παράσημα για την “πρώτη φορά αριστερά”: Ο γνωστός… Καμμένος δείχνει σε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ότι θα τους βάλει χειροπέδες… Αλήθεια με ποια ιδιότητα; Αιδώς Αργείοι…»

Κι εδώ τίθενται τα ερωτήματα:

  • Αν ένας μαθητής του κάνει αυτές τις άσεμνες χειρονομίες προς το γιο του ή κάποιον άλλο συμμαθητή του , είναι μπούλιγκ; Πρέπει να τιμωρηθεί;
  • Αν ένας εκπαιδευτικός κάνει αυτές τις χειρονομίες σε κάποιο μαθητή η γονιό, αποτελεί πειθαρχικό αδίκημα; Πρέπει να τιμωρηθεί;
  • κ. Πρωθυπουργέ σας ικανοποιεί αυτή η εικόνα του υπουργού σας;

Και για την ιστορία…

Ο υπουργός αποδείχθηκε γκαντέμης για την ομάδα της Βουλιαγμένης, καθώς οι «ερυθρόλευκες» του Ολυμπιακού κέρδισαν με 8-9 και πήγαν τη σειρά των τελικών σε πέμπτο παιχνίδι.

 

Share.

Comments are closed.