Δήμος Αγ. Παρασκευής: 4ος Δρόμος Ζωής- Αναδεικνύοντας τον Υμηττό

0

Την ερχόμενη Κυριακή 7 Μαΐου 2017 θα διεξαχθεί “4ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής- Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2017”, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) διοργανώνουν αγώνα τριών διαδρομών

  • 14 χλμ. για ενήλικες,
  • 1 χλμ. για μαθητές δημοτικών σχολείων,
  • 5 χλμ. για μαθητές γυμνασίων, λυκείων σχολείων και ενήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας

με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής, καθώς και μια ανοιχτή κατηγορία  για όσους επιθυμούν να έχουν τη χαρά της συμμετοχής και μόνο, με ελεύθερο τερματισμό. Στον αγώνα των 14 χλμ. η διαδρομή κατά το μεγαλύτερο μέρος της διεξάγεται σε χαραγμένη διαδρομή στον Υμηττό. Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων στον αγώνα θα είναι δωρεάν.

Ο αγώνας πραγματοποιείται Υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού- Υπεραποστάσεων), με την συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και την υποστήριξη της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «O.R.A.M.A.».

Η συγκεκριμένη διοργάνωση διεξάγεται για τέταρτη φορά και αποτελεί πλέον Θεσμό για τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής, έχοντας ως κύριους στόχους την προώθηση του μαζικού αθλητισμού σε όλες τις ηλικίες, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής δραστηριότητας των ατόμων καθώς επίσης την προστασία και ανάδειξη της οικολογικής και αθλητικής αξίας του Υμηττού.

Εκτός από την αθλητική του διάσταση ο αγώνας, έχει φιλανθρωπικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Όποιος επιθυμεί (συμμετέχων ή θεατής) μπορεί να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Μαγειρείου του Δήμου, για τη στήριξη συμπολιτών μας. Τα προϊόντα μπορούν να παραδίδονται είτε με την παραλαβή του φακέλου στους συμμετέχοντες (chip, αριθμός κλπ) από τη Γραμματεία, είτε κατά την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα στους ειδικούς συλλέκτες τροφίμων που θα έχουν τοποθετηθεί από το Δήμο Αγίας Παρασκευής στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του Δήμου Αγίας Παρασκευής πατώντας ΕΔΩ και στη Γραμματεία του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.: 210 6002223

Share.

Comments are closed.