Συμπτώσεις της μοίρας για Στάθη Ψάλτη και Σωτήρη Μουστάκα

0

Ο θάνατος του Στάθη Ψάλτη και του Σωτήρη Μουστάκα σηματοδότησαν το τέλος μιας εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Αυτοί οι δυο μεγάλοι Έλληνες κωμικοί που χάραξαν την δική τους πορεία στον σύγχρονο κινηματογράφο. Πέρα ‘όμως από αυτό έχουν κάτι κοινό να τους ενώνει… ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

Ο Σωτήρης Μουστάκης πέθανε στις 4 Ιουνίου του 2007. Η τελευταία κινηματογραφική ταινία που έπαιξε ήταν η ταινία «Ελ Γκρέκο» του Γιάννη Σμαραγδή όπου υποδυόταν τον ζωγράφο Τιτσιάνο, δάσκαλο του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου.

Δυστυχώς, ο Μουστάκας δεν πρόλαβε να δει την ταινία να βγαίνει στους κινηματογράφους καθώς έκανε πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου 2007.

Ανάλογο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα και για στον Στάθη Ψάλτη, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017. Τελευταία κινηματογραφική ταινία που έπαιξε ήταν η ταινία «Νίκος Καζαντζάκης» καια υτή του Γιάννη Σμαραγδή όπου υποδυόταν τον ηγούμενο της Μονής Σινά.

Και αυτός , όπως ο Μουστάκας δεν πρόλαβε να δει την ταινία να βγαίνει στους κινηματογράφους καθώς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα της το Νοέμβριο του 2017.

Share.

Comments are closed.