Συνάντηση της ηγεσίας της ETU με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

0

Με τον Προέδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντο (ETU), Σάκης Πραγαλός και ο γενικός γραμματέας της ETU και πρόεδρος της ΔΟΑ, Μιχάλης Φυσεντζίδης.

Η ηγεσία της ETU ενημέρωσε αναλυτικά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για τις δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντο, καθώς και για τη λειτουργία του αθλήματος στη «γηραιά» ήπειρο.

Ο Πρόεδρος της ETU, κ. Πραγαλός, και ο γ.γ. κ. Φυσεντζιδης απένειμαν στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας το χρυσό μετάλλιο της ETU, την ύψιστη τιμητική διάκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντο, σε αναγνώριση του ήθους, της κοινωνικής ευαισθησίας και του πολυσχιδούς έργου αυτού.

Επίσης, ζητήθηκε από τον κορυφαίο πολιτειακό άρχοντα να τεθεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας η διεξαγωγή του WTF Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Taekwondo Ρόδος 2017, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά παγκοσμίως στο «σμαραγδένιο νησί» (5-6 Μαΐου).

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της ωριαίας συνάντησης με την ηγεσία της ETU, ως ένθερμος υποστηρικτής του αθλητισμού και του αθλήματος, ζήτησε ενδελεχή ενημέρωση από την ηγεσία της ETU και διαβεβαίωσε τους κ. Πραγαλό και Φυσεντζίδη ότι εφεξής θα βρίσκεται στο πλευρό των δραστηριοτήτων του αθλήματος, τόσο εγχώρια όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Share.

Comments are closed.