Ανακοίνωση συνδιάσκεψης από την Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης (ΕΔΕΜ)

0

Για την ΕΔΕΜ, η επισημοποίηση της συνεργασίας της με την Δημοκρατική Συμπαράταξη, σηματοδότησε την απαρχή ενός νέου κύκλου, ουσιαστικότερα δημιουργικού και επικοινωνιακού, στα πλαίσια της κεντρικής πολιτικής σκηνής της Χώρας.   

Ως πολιτικό κόμμα έκφρασης του προοδευτικού μεταρρυθμιστικού κέντρου, πιστοί τις αρχές μας, τις ιδρυτικές μας αξίες και με σεβασμό στην διακριτότητα του κάθε συνεργαζόμενου μέρους σε έναν πολυκομματικό φορέα, θα συμμετέχουμε στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στα τέλη του ερχόμενου Ιουνίου.  

Το ενδιαφέρον μας δεν εστιάζεται στην μηχανιστική δομή του Συνεδρίου και η συμμετοχή μας δεν θα είναι διεκπεραιωτικού χαρακτήρα αλλά ουσιαστική και ωφέλιμη. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να σταθούμε πολύτιμοι αρωγοί στην συνδιαμόρφωση μιας σύγχρονης πρότασης που θα αποτελέσει το πρώτο σταθερό βήμα μετάβασης της χώρας σε μια πορεία αναπτυξιακής και θεσμικής ανασυγκρότησης.

Στα πλαίσια αυτά, ανακοινώνουμε την Συνδιάσκεψη της Ε.Δ.Ε.Μ, στις 07 Μαΐου 2017, στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Σας προσκαλούμε όλους να είστε παρόντες σε μια ανοιχτή διαδικασία, στην οποία θα δημοσιοποιηθούν οι βασικοί στρατηγικοί άξονες του πολιτικού σχεδιασμού της ΕΔΕΜ και θα παρουσιαστούν οι νέες οργανωτικές της δομές που βασίζονται σε πρότυπα σύγχρονα, όπως αυτά που εφαρμόζονται στους χώρους επαγγελματικής μας ενασχόλησης, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Θα είμαστε εκεί να σας ακούσουμε και να δώσουμε απαντήσεις για την ΕΔΕΜ, τους ανθρώπους της και αυτά που πρεσβεύουν, για το εγχείρημα της σύμπραξης με τον πολυκομματικό φορέα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, για την συμμετοχή μας στο επερχόμενο Συνέδριο.

Η Δημοκρατία οικοδομείται με τους Παρόντες και τους Ωφέλιμους!

Share.

Comments are closed.