Αναίτια φονική επίθεση χρυσαυγιτών σε νεαρό φοιτητή

0

Ομάδα χρυσαυγιτών επιτέθηκαν το χθες μεσημέρι της Παρασκευής εναντίον ενός νεαρού φοιτητή στους Αμπελόκηπους, χτυπώντας τον ανελέητα μέχρι λιποθυμίας.

Το νέο κρούσμα άγριας βιαιοπραγίας των χρυσαυγιτών εναντίον του 24χρονου φοιτητή Αλέξιο Λάζαρη, προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.30 το μεσημέρι, λίγη ώρα μετά την οργανωμένη επίθεση κουκουλοφόρων στα κεντρικά γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης στην Μεσογείων, ομάδα χρυσαυγιτών εντόπισε στη συμβολή των οδών Σεβαστουπόλεως και Δαβάκη, τον 24χρονο και επειδή θεώρησαν πως είναι… μέλος του Ρουβίκωνα, του επιτέθηκαν με ακατανόμαστες φράσεις ενώ στη συνέχεια τον χτύπησαν ανελέητα, κατά την προσφιλή τους “αντρική” συνήθεια “πολλοί εναντίον ενός”.

Στην συνέχεια, του πήραν το σακίδιο το οποίο περιείχε μια φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα και εξαφανίστηκαν.

Ο φοιτητής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Όπως λένε οι αστυνομικοί, δεν προκύπτει από πουθενά να είχε ανάμειξη στην επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής και μάλλον έγινε στόχος λόγω ενός σακιδίου που είχε στον ώμο.

Απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα αναμένεται να δώσει στην κατάθεσή του το θύμα της επίθεσης, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να μιλήσει στους αστυνομικούς, καθώς είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και υποβάλλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Κρατική Ασφάλεια και οι δράστες αναζητούνται.

Share.

Comments are closed.