Δημ. Συνεργασία Εκπ/κών: Ομολογούν επίσημα ότι κορόιδευαν χιλιάδες εκπαιδευτικούς!

0

Με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Παιδείας, για τον τρόπο πρόσληψης αναπληρωτών τα επόμενα έτη, ομολογεί επίσημα και με τον πλέον κυνικό τρόπο ότι μέχρι το 2019 δεν μπορούν να γίνουν μόνιμοι διορισμοί στην εκπαίδευση!

Συγκεκριμένα στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας αναφέρονται τα εξής: «οι ισχύοντες δημοσιονομικοί περιορισμοί καθιστούν αδύνατο κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα (δηλαδή τα σχολικά έτη 2017-2018 και 2018-2019) τον διορισμό μόνιμων εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση»

Επισημαίνουμε ότι τρεις διαδοχικές ηγεσίες του υπουργείου Παιδείας της σημερινής κυβέρνησης ενέπαιζαν και κορόιδευαν χιλιάδες αναπληρωτές κι αδιόριστους εκπαιδευτικούς, ανακοινώνοντας κάθε τρεις και λίγο χιλιάδες μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση.

  • Το δίδυμο Μπαλτά-Κουράκη ανακοίνωνε 7000 μόνιμους διορισμούς!
  • Ο κ. Φίλης 20000 μόνιμους διορισμούς σε βάθος τριετίας που θα ξεκινούσαν από το 2017!
  • Ο κ. Γαβρόγλου χιλιάδες μόνιμους διορισμούς και μάλιστα είχε ανακοινώσει και διυπουργική σύσκεψη για το θέμα, η οποία δεν έγινε ποτέ!
  • Ο κ. Βερναρδάκης είχε ανακοινώσει -πριν ένα μήνα- ότι σε μια βδομάδα θα έβγαινε και η προκήρυξη!

Τώρα, χωρίς να ντρέπονται, χωρίς να αισθάνονται την ανάγκη να ζητήσουν έστω μια συγγνώμη από τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που κορόιδευαν, ομολογούν κυνικά πως ως το 2019 δεν θα γίνουν μόνιμοι διορισμοί, σαν να μην τρέχει τίποτε! Σαν να ήταν άλλοι αυτοί που κορόιδευαν τον κόσμο!

Παραδίδουμε τους πολιτικούς ψεύτες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κρίση των χιλιάδων αδιόριστων κι αναπληρωτών εκπαιδευτικών και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.     

Δημ. Συνεργασία Εκπ/κών, πρόσληψη αναπληρωτών, κοροϊδία, μόνιμοι διορισμοί, δημοσιονομικοί περιορισμοί, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Share.

Comments are closed.