Συνεργάτης Πρωθυπουργού: Το μέλλον του Τσακαλώτου εξαρτάται άμεσα απότη διαπραγμάτευση

0

Το μέλλον του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στην κυβέρνηση φέρεται να εξαρτάται άμεσα με το πότε θα κλείσει η διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς.

Γράφει «ο Βηματοδότης»: «Μαθαίνω ότι υπάρχουν κάποιες σκιές εκατέρωθεν. Και από την πλευρά του υπουργού Οικονομικών (που αναγκάζεται να συμφωνεί μέτρα και να ακούει τα εξ αμάξης από τους συντρόφους του) αλλά και από το Μέγαρο Μαξίμου επειδή δεν διαπραγματεύεται όχι όπως πρέπει αλλά όπως οι του Μαξίμου θα ήθελαν. Υπάρχει βεβαίως και ο Νίκος Παππάς ο οποίος τελευταίως, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, λέει κάτι παράξενα πράγματα για τον Ευκλείδη. Οτι, για παράδειγμα, δεν κατάλαβε τι υπέγραφε στη συμφωνία ή ακόμα και επαναλαμβάνει, μαθαίνω, ότι ο υπουργός Οικονομικών είναι… γκαντέμης. Χαρακτηρισμός τον οποίο «έκλεψε» από τον Πρωθυπουργό όταν αναφέρθηκε στην παρουσία του σε έναν αγώνα του ΠΑΟΚ (και μάλιστα στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη) με αποτέλεσμα να χάσει και να αποκλειστεί η αγαπημένη ομάδα του Ευκλείδη.» και συνεχίζει πετώντας μια πραγματική βόμβα:

«Έτσι ρώτησα ευθέως στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού (πιο στενός δεν γίνεται) εάν όντως υπάρχει θέμα με τον κ. Τσακαλώτο. Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν το διέψευσε (όπως συνήθως κάνουν οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα σε παρόμοιες περιπτώσεις) αλλά με σοβαρό ύφος μου είπε: «Το μέλλον του Τσακαλώτου στην κυβέρνηση αλλά και στο κόμμα θα εξαρτηθεί από το πότε θα κλείσει την αξιολόγηση και το τι είδους μέτρα θα συμφωνήσει». Ναι, έτσι απλά και κοφτά, ωσάν ο υπουργός Οικονομικών να λειτουργεί από μόνος του, ωσάν το Μέγαρο Μαξίμου να μη θέλει να έχει την παραμικρή ευθύνη και να τη φορτώσει αλλού».

Share.

Comments are closed.