Πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ: Αποχαιρετώ τον γιό μου που φεύγει μετανάστης γιατί υπάρχει στήριξη στους νέους

0

Το 2015, ο Αλέξανδρος Λουιζίδης ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα, ως εκπρόσωπος των Οικολόγων Πρασίνων, όπως φαίνεται και από το ψηφοδέλτιο και τη μερική σταυροδοσία:

ΣΥΡΙΖΑ
Τα αποτελέσματα αφορούν 225 ET επί συνόλου 331
1 ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου 6.570
2 ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΗΛΙΑΣ του Ιωάννη 6.216
3 ΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θωμά 5.921
4 ΒΑΛΑΤΣΟΥ-ΜΗΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου 4.000
5 ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΜΑΤΙΝΑ) του Σπυράγγελου 3.494
6 ΛΟΥΪΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Μιλτιάδη 1.914
7 ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του Εμμανουήλ 1.910

Ήταν τότε που οραματίζοταν να βάλει τις βάσεις για μια άλλη κοινωνία. Για μια κοινωνία που θα βρίσκεται κοντά στους νέους, θα στηρίζει τα βήματα και τις πρωτοβουλίες τους. Οραματιζόταν μια Ελλάδα δυνατή, Ο ίδιος ως Δωδεκανήσιος και ως άνθρωπος που έχει ασχοληθεί ενεργά επί σειρά ετών με την φιλοσοφία της οικολογίας, σημείωνε ότι: «ήρθε η ώρα να βάλουμε σωστές βάσεις ανάπτυξης για τα νησιά μας αλλά και ένα τέλος στην καταστροφή του περιβάλλοντος, των παραλιών και του υπέροχου φυσικού μας πλούτου.»

Ήταν τότε που σημείωνε ότι «η Δωδεκάνησος μπορεί και επιβάλλεται να γίνει και πάλι πρωτοπόρος ως τόπος σε αυτή τη νέα πορεία που θα ακολουθήσει η χώρα μας μετά τις 25 του μήνα», καλώντας έτσι τους συμπατριώτες του να στηρίξουν ουσιαστικά τον ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες.

Σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια μετά, δυστυχώς γι’ αυτόν, είναι ο ίδιος άνθρωπος βρίσκεται στην δραματική θέση να αποχαιρετά τον γιό του, ο οποίος μεταναστεύει στην Αυστραλία, γιατί στην Ελλάδα… το όραμά του χάθηκε.

Η ανάρτηση του πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ραγίζει καρδιές και μιλάει για τον πολύ δύσκολο αποχωρισμό από τον γιό του που τραβάει για το δρόμο της ξενιτιάς, προκειμένου να βρει την χαμένη ελπίδα που δεν κατάφερε να βρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει ο κ. Αλέξανδρος Λουιζίδης στο facebook:
 «Σήμερα φεύγει ο Γιος μου Γιώργος για την μακρινή Αυστραλία …. και μου σπαράζει την ψυχή … Έκανε έναρξη σαν ελεύθερος επαγγελματίας αλλά τα εισοδήματα του ήταν ανακόλουθα της φορολόγησης του , της ασφάλειας του και της στήριξης του σαν ΝΕΟΣ από το σύστημα μας … οπότε αναγκαστικά θέλοντας να επιβιώσει και να δημιουργήσει ξενιτεύεται … ξέρω δεν είναι ο μόνος και ο πρώτος νέος που το κάνει αυτό στον τόπο μας και λυπάμαι γι’ αυτό … χαίρομαι όμως που έχει το θάρρος και το κουράγιο να ζήσει σε ίσως ένα καλύτερο τόπο αψηφώντας τις δυσκολίες που θα του παρουσιαστούν πηγαίνοντας σε ένα Hostel αμφισβητούμενο σε ένα άγνωστο τόπο με ελάχιστα χρήματα χωρίς καμία στήριξη μέχρι να ξεκινήσει την καινούργια του δουλειά … Σε θαυμάζω γιε μου !!!! πάντα ήμασταν πρόσφυγες ούτως η άλλως… ο Πατέρας σου … Ο αιθεροβάμων και γραφικός υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα και στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις της υποτιθέμενης επανάστασης»

Share.

Comments are closed.