Νίκος Βούτσης: Δεν είναι σκανδαλώδης η μείωση στην εισφορά αλληλεγγύης των πολιτικών

0

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη ότι τον περασμένο Μάιο η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε διάταξη που μειώνει την εισφορά αλληλεγγύης για όλα τα πολιτικά πρόσωπα που μπορεί να φθάσει μέχρι και τα 2000 ευρώ, ο Πρόεδρος Νίκος Βούτσης, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τη χαρακτήρισε ως μη σκανδαλώδη.

«Δεν είναι σκανδαλώδης ρύθμιση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Βουλής ερωτηθείς από δημοσιογράφους. Επισήμανε, μάλιστα, ότι η ρύθμιση αφορά όλους τους εκλεγμένους όλων των βαθμίδων και των μελών των ανεξαρτήτων αρχών.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βουλής πρόκειται για μέρος του φορολογικού νομοσχεδίου που είχε έρθει στη Βουλή, η οποία δεν ψηφίστηκε κατόπιν απαιτήσεως των βουλευτών ή του πολιτικού προσωπικού αλλά είναι στο πλαίσιο γενικότερης ισορροπίας μέσα στα δημόσια οικονομικά.

«Η διάταξη αυτή είναι μέρος του φορολογικού νομοσχεδίου που είχε έρθει στη Βουλή, και η οποία δεν ψηφίστηκε κατόπιν απαιτήσεως των βουλευτών ή του πολιτικού προσωπικού» εξήγησε ο κ. Βούτσης.

Το κωμικοτραγικό της όλης υπόθεσης, είναι ότι αυτή η ρύθμιση πέρασε στη Βουλή μαζί με τη διάταξη που παριέκοπτε το ΕΚΑΣ των φτωχοσυνταξιούχων.

Πρόεδρε συγχώρεσέ με, αλλά αυτό δεν είναι αριστερά!

Αιδώς Αργείοι!!!!

Share.

Comments are closed.