Τάσο Αποστολόπουλο και Ντίνα Νικολάκου «θέλει» το ΠΑΣΟΚ για βουλευτές στη Μεσσηνία

0

Οχτώ ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων στις διαβουλεύσεις που γίνονται στο ΠΑΣΟΚ για την συγκρότηση ψηφοδελτίου στη Μεσσηνία και αυτό με δεδομένο ότι η Νάντια Γιαννακοπούλου μετακομίζει στη Β’ Αθηνών και ο Δημήτρης Κουσελάς δεν «επιστρέφει» στην πολιτική ζωή.

Έτσι το ΠΑΣΟΚ καλείται στη Μεσσηνία καλείται να «γράψει» σε λευκό χαρτί το νέο του ψηφοδέλτιο, δεδομένου ότι το 90% των προσώπων αναμένεται να είναι «καινούρια» σε σχέση με το προηγούμενο ψηφοδέλτιο.

Αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από δύο ονόματα. Της Ντίνας Νικολάκου και του Τάσου Αποστολόπουλου. Στο ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να πείσουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας, ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει οριστική απόφαση.

  • Η κα Νικολάκου αποτελεί την πιο κοντινή συνεργάτη του Πέτρου Τατούλη και πολλά θα εξαρτηθούν, σε σχέση με την απόφασή της, με το πως θα διαμορφωθούν τα δεδομένα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν είναι κρυφό, άλλωστε, ότι η ίδια έχει πολιτικές φιλοδοξίες για την τοπική αυτοδιοίκηση.
  • Ο Τάσος Αποστολόπουλος, πρώην γγ της αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου , παρότι έχει αποτραβηχτεί από το “κομματικό γίγνεσθαι”, παραμένει πολιτικά ενεργός ενώ διατηρεί πολιτικά “πατήματα” στη Μεσσηνία.

Πέρα από τα πιο πάνω ονόματα συζητήσεις έχουν γίνει και για άλλα πρόσωπα, όπως ο επιχειρηματίας Μενέλαος Γερονικολός και το μέλος του ΚΙΔΗΣΟ Μεσσηνίας Αντώνης Τσώνης. Πρόκειται για δύο νέους πολιτικούς που διαθέτουν καλές «συστάσεις» και θεωρείται ότι μπορούν να βοηθήσουν. Επίσης στο ψηφοδέλτιο θα είναι και ένας εκπρόσωπος των «νέας γενιάς» της Νομαρχιακής Επιτροπής. Τέλος δεν έχει αποκλειστεί στο ψηφοδέλτιο να είναι και ο Μπάμπης Βακαλόπουλος, στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, όπως και στις τελευταίες εκλογές.

Επιπλέον προσπαθούν στο ΠΑΣΟΚ να εντάξουν στο ψηφοδέλτιο ορισμένα πρόσωπα που διαθέτουν πολιτική εμπειρία αλλά δεν έχουν εμπλακεί ενεργά στην διακυβέρνηση από τη θέση του βουλευτή, όπως τον πρόεδρος της «Ένωσης Μεσσηνίας», Γιώργος Κατσούλης.

Share.

Comments are closed.