Διευκρινιστική δήλωση του Φώτη Κουβέλη για την ψήφο σε ΣΥΡΙΖΑ

0

Ο Φώτης Κουβέλης, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε χθες από την αποκάλυψη ότι είχε ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη κι όταν ήταν επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ στις εκλογές του 2015, έσπευσε να παρέμβει με διευκρινιστική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το γραφείο του κ. Κουβέλη, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και «όχι» στο δημοψήφισμα. Επίσης, δήλωσε ακόμη ότι και πάλι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

«Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 η Δημοκρατική Αριστερά, με επικεφαλής τον τότε πρόεδρό της Φώτη Κουβέλη, μετείχε με δικό της ψηφοδέλτιο σε ολόκληρη την Ελλάδα  και έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις», τονίζει το γραφείο του πρώην προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, τονίζοντας ότι «κατά συνέπεια μόνο σε παρανόηση, σε παραδρομή ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων οφείλεται αυτό που επιχειρούν κάποιοι να αποδώσουν στον Φώτη Κουβέλη, ότι σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο δήλωσε ότι δήθεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015».

Εμείς τι να πούμε κυρ-Φώτη; Τα λες εσύ στο ηχητικό (στο τέλος της συνέντευξης), που έχουμε αναρτήσει παραπάνω. Φυσικά είναι καλοδεχούμενη η διευκρίνιση, η οποία δεν αλλάζει και πολύ τα πράγματα! Δυστυχώς όμως ζούμε στη «χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας» όπου μπορεί ο καθένας να λέει και καμιά μακακία για να περνάει η ώρα.

Share.

Comments are closed.