Ρωσία: Το μαύρο κουτί του Τουπόλεφ μίλησε

0

Τις τελευταίες στιγμές του πληρώματος κατέγραψε το μαύρο κουτί του μοιραίου Τουπόλεφ, με τους ερευνητές να προσπαθούν να αναλύσουν το περιεχόμενό του. Πηγή προσκείμενη στην έρευνα ανέφερε στο Life News, τα τελευταία λόγια των πιλότων που καταγράφηκαν.

Σύμφωνα με το ρώσικο καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο RT πρώην Russia Today, ο πιλότος ακούγεται να φωνάζει: «τα πτερύγια, γαμώτο!» ενώ ακολουθεί η φράση «κυβερνήτη, πέφτουμε!». Ωστόσο, τα τελευταία λόγια του πιλότου δεν επιβεβαιώνονται ακόμα.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, έχει πει μέχρι στιγμής πως τα δεδομένα που έχουν ληφθεί από τον καταγραφέα πτήσης, είναι περιορισμένα όσον αφορά στην εξακρίβωση των αιτιών του αεροπορικού δυστυχήματος.
Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Μεταφορών Μαξίμ Σοκόλοβ, είπε ότι το μαύρο κουτί που ανακτήθηκε δεν περιέχει φωνητικές εγγραφές.

Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ του ρώσικου καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο RT με τίτλο ««The flaps, damn it!» Last words of doomed Tu-154 flight crew leaked to media» στα αγγλικά, πατώντας ΕΔΩ

Δείτε  τον βίντεο από το ρώσικου καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο RT που δείχνει τη στιγμή του ανοίγματος του μαύρου κουτιού του Τουπόλεφ

Share.

Comments are closed.