Βέλη ο Ν.Φίλης κατά Τσίπρα και Καμμένου

0

Ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στην κυβέρνηση εμφανίστηκε ο Νίκος Φίλης στη Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, με τα «βέλη» του ουσιαστικά να στοχεύουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δείχνοντας με τον τρόπο του ότι δεν έχει «ξεχάσει» την αποπομπή του από το κυβερνητικό σχήμα

Ο τέως υπουργός ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι ο πρωθυπουργός υπέκυψε στις πιέσεις του Αρχιεπίσκοπου στην αντιπαράθεσή τους για το μάθημα των θρησκευτικών.

«Είναι δυνατόν να υποκλινόμαστε και να αφήνουμε με διάφορες συμβολικού τύπου κινήσεις – και ελπίζω να μην είναι και ουσιαστικές κινήσεις στο μέλλον- τη δυνατότητα σε εκκλησιαστικούς παράγοντες να παρεμβαίνουν στη συγκρότηση κυβερνήσεων και προγραμμάτων σπουδών στα σχολεία;», αναρωτήθηκε.

Όμως οι «βολές» του Νίκου Φίλη προς την κυβέρνηση δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στην συνέχεια της τοποθέτησης του αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε στα ακριτικά νησιά ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής

«Έχουν ξαναρχίσει οι συνομιλίες στο Κυπριακό. Οι συνομιλίες με το Καστελόριζο και εννοώ την πρόσφατη εμπειρία δεν είναι δυνατό να πάνε μαζί. Είναι ευθύνη της κυβέρνησης να διασφαλίσει ένα πλαίσιο για το καλύτερο χωρίς βιασύνη και χωρίς παλινδρόμηση σε εθνικιστικά στερεότυπα» υποστήριξε ο Νίκος Φίλης. 

Share.

Comments are closed.