Βαριά «καμπάνα» Κοντονή σε ΠΑΟΚ με κλείσιμο της Θύρας 4 για τέσσερις μήνες

0

Κλειστή μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου θα μείνει η Θύρα 4 στην Τούμπα μετά από απόφαση του Σταύρου Κοντονή ως τιμωρία για όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Βαρύτατη η τιμωρία που επέβαλε στον ΠΑΟΚ ο Σταύρος Κοντονής για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να μείνει κλειστή η Θύρα 4 του γηπέδου του «Δικεφάλου του Βορρά» για τέσσερις μήνες, δηλαδή, από τις αρχές της αγωνιστικής σεζόν ως και την 1η Νοεμβρίου. Εκτός αυτού, η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης καλείται να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα είχε διαρρεύσει η πληροφορία ότι ο Σταύρος Κοντονής σκέφτεται σοβαρά να «κλείσει» τη Θύρα 4, όπως και τελικά έγινε. Η τιμωρία ισχύει για τα παιχνίδια των εγχώριων διοργανώσεων, δηλαδή, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Στα ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ  που θα δώσει ο ΠΑΟΚ, δεν θα ισχύει.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ -μέχρι στιγμής- δεν υπάρχει κάποια αντίδραση στην απόφαση του υφυπουργού. Οι υπεύθυνοι της ομάδας χαρακτηρίζουν το πρόστιμο ως αναμενόμενο με βάσει το κατηγορητήριο και επισημαίνουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης σε νομικό επίπεδο.

Share.

Comments are closed.