F1: Πρώτος ο Λιούις Χάμιλτον – σφήνα ο Σεμπάστιαν Φέτελ στΙς καταταρκτήριες στο GRAND PRIX του Καναδά

0

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών του Καναδά, με τον Λιούις Χάμιλτον να τίθεται εκ νέου επικεφαλής. Οι χρόνοι έπεσαν στο FP2, όμως ο Βρετανός κατάφερε να βρεθεί και πάλι στην κορυφή αυτών. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Σεμπάστιαν Φέτελ κατάφερε να μπει… σφήνα στις δύο Mercedes, καθώς ήταν 2,5 δέκατα πίσω από τον Χάμιλτον για να αφήσει τρίτο τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Τέταρτος βρέθηκε εκ νέου ο Μαξ Φερστάπεν, με τους Ντάνιελ Ρικιάρντο, Βαλτέρι Μπότας, Τζένσον Μπάτον να ακολουθούν. Μάλιστα, για τον τελευταίο ήταν επίτευγμα ο έβδομος χρόνος, με δεδομένο ότι ξόδεψε αρκετή ώρα στο γκαράζ της McLaren δουλεύοντας σε τεχνικά θέματα που είχε από το FP1.

Σειρά πήρε ο Κίμι Ραϊκόνεν, με τον Iceman να ακολουθεί πολύ διαφορετικό πρόγραμμα από τον Φέτελ, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Νίκο Χούλκενμπεργκ και Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ. Έτσι, ομάδες και πιλότοι προετοιμάζονται για την τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα «Ζιλ Βιλνέβ» του Μόντρεαλ, η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

Ο αγώνας Φόρμουλα 1 του Μόντρεαλ μεταδίδεται την Κυριακή 12/06 από την τηλεόραση: ΟΤΕ TV (20:45) και την ΕΡΤ2 (21:00)

Share.

Comments are closed.