Αντώνης Αντωνοπουλος: Μόνο με πραξικόπημα η πληρωμένες εκλογές

0

Μόνο ως αστειότητες μπορεί να εκληφθούν ,τα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα στην υπόθεση διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος. 

Ένα θεσμό που είναι γιορτή σε όλη την Ευρώπη τουλάχιστον, στην Ελλάδα τον μετέτρεψαν σε εργαλείο φτηνής πολιτικής και ανταλλαγής απωθημένων και… άπλυτων ως …συνήθως ,πριν καν το… παιχνίδι!!! 

Τι αγγελικός κόσμος…

Έκαναν ακόμη και όσους απέμειναν και επιμένουν να αγαπούν το ποδόσφαιρο να ξενερώσουν στην κυριολεξία.

Να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν κοινό τόπο δεν κάθονται.  

Ο κάθε ένας διεκδικεί το δικό του συμφέρον. Ο κάθε ένας θέλει από μια ΕΠΟ δική του. Και για να είμαι πιο σαφής θέλει υπαλλήλους τους υπάλληλους της ΕΠΟ η  θέλετε τους προέδρους των ενώσεων.

Μια ΕΠΟ στο Μαρινάκη, μια στον Αλαφούζο, μία στον Ιβαν , μια στο «Τίγρη»  και μία στο Κοντονή. Γιατί και αυτός μια ΕΠΟ θέλει για να κάνει φτηνή πολιτική δεν έχει τίποτα άλλο.

Και άντε η ΕΠΟ είναι όλα  αυτά που την κατηγορούν και αλλά τόσα, ο Κοντονής με ποιο δικαίωμα θα ορίσει και ποιοι θα είναι οι επόπτες του Σιδηρόπουλου δεν το κατάλαβα ποτέ. Ο Υπουργός να ορίσει τους επόπτες!!! Ουτε ο Ασλανίδης δεν το έκανε.

Έβγαλε απόφαση να κάνει το τελικό με μαθητές, δεν έγινε και τώρα αναβάλλει τον αγώνα. Η ΕΠΟ είναι η ΕΠΟ με χίλια μύρια αλλά και εσύ Κοντονή δεν πάς πίσω. Είσαι πλέον Γραφικός…

Μόνο με πραξικόπημα να ορίσουν …γλάστρες και κούκλες να κάθονται στις καρέκλες για να αποφασίζουν αυτά που θέλουν και να γίνει χειρότερο μπάχαλο από ότι είναι. Μόνο έτσι θα βρεθεί…. Λύση η με πληρωμένες εκλογές για να εκλέξουν τα δικά τους «εργαλεία».

Για να καθίσουν όλοι μαζί ούτε λόγος να γίνεται. 

Για να βάλλουν κανόνες που θα ισχύουν για όλους με αυστηρές ασφαλιστικές δικλίδες, αυτά είναι για τους… μαλάκες και όχι για τους Πονηρούς Έλληνες.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει από τον Σεπτέμβριο…

Σας βαρέθηκε ο κόσμος δεν το πήρατε χαμπάρι.

Share.

Comments are closed.