…και πάλι μαζί!

0

Φίλες και φίλοι, είμαστε και πάλι μαζί.

Μπορεί ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας να μας ανάγκασε να σταματήσουμε τη λειτουργία της σελίδας μας, μα τώρα που όλα πήγαν καλά είμαστε και πάλι μαζί.

Είμαστε και πάλι μαζί για να συνεχίσουμε το έργο που κάνουμε συνεχώς από το 2006.

Θα συνεχίσουμε πρώτα πρώτα με κάποιο υλικό που είχε σταλεί και δεν μπορέσαμε να το αναρτήσουμε λόγω του προβλήματος, αλλά θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση, αλλά και σεβασμός να το αναρτήσουμε, έστω και καθυστερημένα. Πριν από αυτό θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να εκφράσω…

ένα μεγάλο ευχαριστώ

Προς το Διευθυντή Βασιλείου Ιωάννη, καθηγητή χειρουργική, το ιατρικό προσωπικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της Β’ Χειρουργικής κλινικής του Αρεταίειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αθηνών, για την καλοσύνη, την ευγένεια και τη συνεχή φροντίδα που μου πρόσφεραν καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου.

Επίσης θα πρέπει να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο προσωπικό της A’ κλινική αναισθησιολογίας, του χειρουργείου, αλλά και των εργαστηρίων του παραπάνω νοσοκομείου, που ανταποκρίθηκαν άψογα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές μου.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον αναπληρωτή καθηγητή χειρουργικής του ΕΚΠΑ κ Ιωάννη Κόντη, το χειρουργό μου, για όλα όσα έκανε για μένα, ώστε σήμερα να είμαι μαζί σας υγιέστατος.

Τέλος να ευχηθώ

καλή ανάρρωση και περαστικά

στους συνασθενείς αυτής της εποχής και να τους ευχαριστήσω για τις εμπειρίες που μου προσέφεραν και οι οποίες με βοήθησαν σημαντικά να ξεπεράσω ευκολότερα το πρόβλημα. Πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι σύντομα περαστικά και σιδερένιοι.

Share.

Comments are closed.