Απειλές Κουρουμπλής προς αγρότες: Αν δεν έρθετε σε διάλογο, αναλαμβάνετε την ευθύνη

0

Η κυβέρνηση δεν δέχεται τελεσίγραφα, διεμήνυσε στους αγρότες ο υπουργός Εσωτρερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προειδοποιώντας τους ότι αν δεν καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου, αναλαμβάνουν την ευθύνη.

Όλα είναι συζητήσιμα, ανέφερε ο υπουργός, μιλώντας στο Mega, αλλά πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν έχει να καταθέσει καινούργια πρόταση, αν δεν καθίσουν στο τραπέζι του διάλογου και δεν πρόκειται να δεχθεί τελεσίγραφα. «Αν δεν έρθουν στον διάλογο αναλαμβάνουν και την ευθύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής. «Να μην μετανιώσουν για ευκαιρίες που μπορεί να χαθούν», συμπλήρωσε.

Ακόμη, δήλωσε ότι οι διεκδικήσεις του λαού δεν φοβίζουν την κυβέρνηση «γιατί είμαστε στην ίδια όχθη», αλλά διερωτήθηκε αν κέρδισαν κάτι οι αγρότες σπάζοντας τα τζάμια του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, σχολιάζοντας τα χθεσινά επεισόδια.

Χωρίς να εγκρίνουμε το σπάσιμο του υπουργείου Γεωργίας, άλλωστε είμαστε ενάντια στον απολίτικο τραμπουκισμό ανέκαθεν, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον φίλο υπουργό:

Τι στάση κρατούσες Παναγιώτη όταν τα γιαούρτια πήγαιναν σύννεφο, όταν καιγόταν η Αθήνα, όταν καθυβριζόμαστε ως γερμανοτσολιάδες, κούισλιγκ, μερκελιστές, όταν ο συνέταιρος σου μας ζητούσε να σταθούμε στα τέσσερα κλπ, κλπ.

Τότε όλα αυτά ήταν πολιτική αγανάκτηση, και ήταν θεμιτές αντιδράσεις. Σήμερα είναι κάτι άλλο; Βλέπεις οι μαθητές ξεπέρασαν το δάσκαλο, ας μη το ξεχνάμε αυτό! Εκείνο, που έχει μεγάλη σημασία είναι να βγείτε και αποδεχθείτε το λάθος σας, μήπως και μπορέσουμε και συμμαζέψουμε λιγάκι τα πράγματα, γιατί, όπως σας λέγαμε και τότε, από αυτά ωφελούνται οι χρυσαυγίτες κλπ.

Share.

Comments are closed.