Αυτός είναι ο Τούρκος που λέει ότι εξασφάλισε τηλεοπτική άδεια στην Ελλάδα

0

Ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλίτζαλι (Acun Ilıcalı), μεγαλομέτοχος μεταξύ άλλων του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TV8, ετοιμάζεται να πάρει τηλεοπτική άδεια στην Ελλάδα, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου που αναπαράγουν τις τελευταίες ημέρες τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

«Έχουμε δυο εναλλακτικές λύσεις, είτε θα αγοράσουμε κάποιο ελληνικό κανάλι, είτε θα αγοράσουμε μια νέα συχνότητα. Ήδη ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον οποίο είχαμε συνάντηση έδειξε θετικός σε αυτή την πρόθεσή μας και ο σκοπός μας είναι να λειτουργήσει μέχρι τον Οκτώβριο» φέρεται να δήλωσε ο κ.Ιλιτζαλί. 
Στον τουρκικό Τύπο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τον έδειχναν μαζί με τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και της Τουρκίας, Αλέξη Τσίπρα και Αχμέτ Νταβούτογλου, στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των δύο χωρών που έγινε στις 17 Νοεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως είπε, ο νέος τηλεοπτικός σταθμός στην Ελλάδα θα λειτουργεί στο πρότυπο του TV8, αναφέροντας μάλιστα ότι στα σχέδια του είναι η μετάδοση της εκπομπής Survivor στην Ελλάδα. 

Δείτε πως παρουσιάζουν το θέμα οι τούρκικες εφημερίδες Hurriyet και Milliyet

Share.

Comments are closed.