Προειδοποίηση Χρυσόγονου: Η πολιτική σταθερότητα θα κινδυνεύσει αν δεν γίνουν γρήγορα βήματα

0

Με την προειδοποίηση ότι «η πολιτική σταθερότητα θα κινδυνεύσει κάποια στιγμή», αν δεν υλοποιηθούν προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης, όπως η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής διαφοροποιήθηκε για μια ακόμη φορά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη kontranews, «η κυβέρνηση θα επιβιώσει αν έχει επαρκή στήριξη από την κοινωνία και τούτο θα συμβεί μόνο αν υλοποιήσει τις προεκλογικές υποσχέσεις για καταπολέμηση της μεγάλης ιδίως φοροδιαφυγής… Αν δεν γίνουν γρήγορα και αποφασιστικά βήματα στους τομείς αυτούς, τότε όντως η πολιτική σταθερότητα θα κινδυνεύσει κάποια στιγμή».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διατυπώνει την άποψη ότι η κυβέρνηση «δεν χρειάζεται στήριξη από την αντιπολίτευση στην παρούσα συγκυρία».

Ότν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, το άφησε ανοιχτό, σημειώνοντας ότι αδυνατεί να παρακολουθήσει «συζυγικές ή εξωσυζυγικές σχέσεις που μπορεί να αναπτύσσονται στο «κλεινόν άστυ» των Αθηνών».

Τέλος, δείχνει να μην είναι και πολύ αισιόδοξος για την άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης διαμηνύοντας πως δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτε σε μια τόσο ρευστή διεθνή και ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή.

Share.

Comments are closed.