O Γρηγόρης Ψαριανός απαντά για τη φήμη ότι « έκλεισε» με τη ΝΔ και επιτίθεται για τις Σκουριές

0

«Εγώ προέρχομαι από την ευρωπαϊκή ανανεωτική αριστεράς. Την αριστερά του Κύρκου και του Παπαγιαννάκη και δεν έχω καμιά καμιά σχέση με την Δεξιά ή την  κεντροδεξιά» με αυτή τη φράση έδωσε τέλος, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, στα σενάρια που τον ήθελαν να έχει «κλείσει θέση» στην Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη .

Ο Γρηγόρης Ψαριανός επέμεινε πως η εκλογή Μητσοτάκη είναι θετικό σημάδι και συνιστά μια «μικρή ήττα του Κατσαπλιανιστάν των νταραβεριτζήδων»

Ο βουλευτής του Ποταμιού επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το θέμα των Σκουριών κάλεσε τον  πρωθυπουργό να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει αν θέλει μια …σοβιετία ενώ άφησε αιχμές για το ενδεχόμενο  ο πόλεμος με την εταιρία να υποκρύπτει αντίπαλα συμφέροντα.   

Σχολιάζοντας το θέμα με τις Σκουριές ο κ. Ψαριανός ανέφερε: 

«Το θέμα είναι τι θα πει ο Πρωθυπουργός. Ο Πρωθυπουργός πρέπει να βρεθεί, να απαντήσει, ναι ή όχι στην επένδυση

Ερωτηθείς αν οι χειρισμοί Σκουρλέτη είναι ερήμην του Αλέξη Τσίπρα σημείωσε «Κοιτάξτε, τίποτα δεν γίνεται ερήμην του Πρωθυπουργού. Και ο Βαρουφάκης, δεν ήταν ερήμην του Πρωθυπουργού και η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ήταν ερήμην του Πρωθυπουργού, ο Μανώλης Γλέζος και ο Λαφαζάνης και ο Σκουρλέτης και ο Στρατούλης δεν ήταν ερήμην του Πρωθυπουργού, αλλά ο Πρωθυπουργός είναι πολυπρόσωπος. Κάποια στιγμή ο Πρωθυπουργός πρέπει να πει, θέλει να φτιάξει κομματική πελατεία, να παίρνει λεφτά από την Ευρώπη για να διορίζουμε τους κουμπάρους και τις φιλενάδες μας στο Δημόσιο; Ή θέλουμε να ανοίξουμε δουλειές και επενδύσεις για να ξεκινήσει, να πάρει μπροστά η οικονομία και να βρει δουλειά ο κόσμος και να μπούμε σε ανάπτυξη; Αν θέλει να κάνει μια ελληνική σοβιετία να μας το πει, αλλά όχι να πούμε «σηκωθείτε να φύγετε» για να κάνουμε τα χατίρια κάτι ιδεοληπτικών, ίσως και παίζοντας με κάποια αντίπαλα συμφέροντα. Γιατί παίζονται και άλλες εργολαβίες εδώ. Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν κάποια άλλα συμφέροντα από πίσω που τους κινητοποιούν ορισμένους, έτσι; Όχι, δεν είναι υπαινιγμός, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω ότι υπάρχει».

Share.

Comments are closed.