Πρώτα υπέγραψε ο Σπίρτζης για τα αεροδρόμια και μετά το μετάνιωσε!!!

0

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας με την οποία σας ενημερώναμε για την «αριστερή» παραχώρηση των δεκατεσσάρων αεροδρομίων στη Fraport, καταγράφαμε και την κυβίστηση του Γ. Σταθάκη αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Τώρα ήρθε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπρίτζης, ναι καλέ είναι αυτός που στηριζόταν από το ΠΑΣΟΚ στο ΤΤΕ, να μας τρελάνει εντελώς!

Πρώτα έβαλε την υπογραφή του ο υπουργός κ. Σπρίτζης και στη συνέχεια επανήλθε στη διαφωνία του για την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων!!!!

Δεν δώσαμε εμείς τα αεροδρόμια

«Διαφωνούμε. Υπήρχε η δέσμευση… Υπογράψαμε τη σύμβαση με πολύ πόνο, βρήκαμε – όταν πήραμε από την ΥΠΑ τις συμβάσεις- κάποιους όρους που έπρεπε να διορθωθούν» είπε ο υπουργός στη Βουλή επιτιθέμενος στην προηγούμενη κυβέρνηση.

«Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε;» τον ρώτησε ο πρώην υπουργός της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

«Εσείς φταίτε για τους όρους των συμβάσεων» επέμεινε σε υψηλούς τόνους ο κ. Σπίρτζης ενώ Χατζηδάκης και άλλοι βουλευτές της Ν.Δ του φώναζαν «τότε γιατί τις υπέγραψες;».

Νωρίτερα τη Δευτέρα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είχε εξομολογηθεί: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο που υπέγραψα για την αποκρατικοποίηση των αεροδρομίων γιατί συνεχίζω να διαφωνώ με τον τρόπο που έγινε η παραχώρηση των 14 αεροδρομίων».

Ερωτηθείς για τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θόδωρο Γαλιατσάτο, που ανακοίνωσε τη διενέργεια δημοψηφίσματος υπερακόντισε λέγοντας «κάνει πολύ καλά που κάνει δημοψήφισμα . Εγώ αν ήμουν στη θέση του θα έκανα χειρότερα» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υποδομών»

Οι ευχές του να μην καρποφορήσει ο διαγωνισμός

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ήταν ο ίδιος o οποίος έλεγε για τον διαγωνισμό: «Με το χέρι στην καρδιά εύχομαι να μην “καρποφορήσει”»

Και στις πληροφορίες πως η Fraport σκέφτεται να αποχωρήσει πρόσθετε«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αν οι ανάδοχοι του διαγωνισμού θέλουν να αποχωρήσουν, δεν θα κλάψουμε κιόλας».

Κι όμως αυτός ο κύριος, όπως και κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να είναι υπουργοί και να διαφεντεύουν τις τύχες μας. Άμοιρη πατρίδα….

Share.

Comments are closed.