Ντ. Μεντβέντεφ: Η κατάρριψη του αεροσκάφους θα μπορούσε να οδηγήσει σε πόλεμο με την Τουρκία – «Πυρηνικές» απειλές από Βλαντιμίρ Πούτιν!

0

Η κατάρριψη του αεροσκάφους μας από την τουρκική πολεμική αεροπορία θα μπορούσε να είχε οδηγήσει σε πόλεμο σε παλαιότερες εποχές τόνισε ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ (Dmitry Medvedev), σύμφωνα με δημοσίευμα τις ιστοσελίδας Russia Today.

Πάντως ο Μεντβέντεφ έσπευσε να προσθέσει ότι, η Μόσχα δεν επιθυμούσε το ενδεχόμενο μίας πολεμικής αναμέτρησης.

Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται στο «κόκκινο» μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους ενώ η Μόσχα έχει ήδη προχωρήσει σε οικονομικές και διοικητικές κυρώσεις σε βάρος της Άγκυρας.

Δείτε ολόκληρο το δημοσίευμα του Russia Today με τίτλο «Su-24 downing gave grounds for war, but Russia decided against symmetrical response – Medvedev» που αναφέρεται στις απόψεις του Dmitry Medvedev πατώντας ΕΔΩ

Ο Πρόεδρος Πούτιν και τα πυρηνικά

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλούν οι «πυρηνικές» απειλές του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν (Vladimir Putin) με αφορμή την παρουσία του υποβρυχίου  «Rostov-on-Don» στη Μεσόγειο, το οποίο έπληξε θέσεις του ISIS με υπερσύγχρονους πυραύλους, σύμφωνα με το Russia Today.

«Πρέπει να αναλύουμε όλα όσα συμβαίνουν στο πεδίο της μάχης. Οι πύραυλοι Καλίμπρ και οι KH101 αποδείχθηκε ότι είναι μοντέρνοι και υψηλής ακρίβειας και πλέον γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι είναι όπλα ακρίβειας τα οποία μπορούν να εξοπλιστούν και με συμβατικές και με πυρηνικές κεφαλές», είπε ο Πούτιν, προσθέτοντας: «Φυσικά, αυτό δεν είναι απαραίτητο όταν μάχεσαι τρομοκράτες και, ελπίζω, να μην χρειαστούν ποτέ».

Δείτε ολόκληρο το δημοσίευμα του Russia Today με τίτλο «‘Hopefully, no nukes will be needed’ against ISIS – Putin» που αναφέρεται στις δηλώσεις του Vladimir Putin πατώντας ΕΔΩ

Share.

Comments are closed.