Κινδυνεύει με αποκλεισμό από το Κύπελλο Ισπανίας η Ρεάλ από ανοησία της

0

Ιστορική γκάφα από τη «βασίλισσα» Ρεάλ, καθώς στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με την Κάδιθ, χρησιμοποίησε τον Τσέρισεβ που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής!

Πλέον κινδυνεύει σοβαρά να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ισπανίας.

Όλα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Καντίθ, όπου έπαιξε ως βασικός με τους «μερένχες» ο Ρώσος ποδοσφαιριστής Ντένις Τσερίσεφ. Ωστόσο ο συγκεκριμένος παίκτης είχε τιμωρία μιας αγωνιστικής από την περσινή αγωνιστική περίοδο με τη Βιγιαρεάλ (είχε δεχθεί τρις κίτρινες κάρτες).

Η Ρεάλ νίκησε με 3-1, ωστόσο, η «βασίλισσα» κινδυνεύει να χάσει το ματς στα χαρτιά. Οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» κατάλαβαν το λάθος τους και αντικατέστησαν τον Τσερίσεφ στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, το κακό είχε ήδη γίνει.

Η Καντίθ προτίθεται να υποβάλλει ένσταση και είναι καθαρά στο χέρι του δικαστή της διοργάνωσης να αποφασίσει τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής.

«Πήραμε την απόφαση να καταγγείλουμε τη Ρεάλ για το περιστατικό… Θα κάνουμε ό,τι προβλέπει ο νόμος… Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ήταν εκείνοι που μας μίλησαν και μας είπαν τι θα έπρεπε να κάνουμε, όμως την απόφαση την πήραμε εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενο με σκοπό να υπερασπιστούμε απλά τα συμφέροντα της ομάδας μας. Οι σχέσεις με τη Ρεάλ, είθε να παραμείνουν εξαιρετικές όπως είναι και τώρα…» ήταν τα λόγια του Μανουέλ Βιθκαΐνο.

Share.

Comments are closed.