Αυτό είναι το διαβατήριο του τρομοκράτη, που πέρασε από την Ελλάδα, τη Σερβία, την Κροατία, την Αυστρία .για να φτάσει στο Παρίσι

0

Ένας από τους τρομοκράτες που έσπειρε το θάνατο στο Παρίσι διέσχισε ολόκληρη τη βαλκανική χερσόνησο με συριακό διαβατήριο που φέρει το όνομα Ahmed Almuhamed, αποκαλύπτει αποκλειστικές σέρβικη εφημερίδα “Blic” στην κυριακάτικη έκδοση.

Στη “Blic” δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά παγκοσμίως η εικόνα και η ταυτότητα ενός από τους οκτώ τρομοκράτες που σκοτώθηκαν κατά το μακελειό στο Παρίσι, στο οποίο σκοτώθηκαν 129 αθώοι άνθρωποι.

Σε μια από αυτές τις επιθέσεις βρέθηκε ένα συριακό διαβατήριο με το όνομα του Ahmed Almuhamed. Βάσει του διαβατηρίου, οι γαλλικές υπηρεσίες ασφαλείας της Γαλλίας ζήτησαν βοήθεια από τους συναδέλφους τους στη Σερβία, επειδή γνώριζαν ότι η Σερβία καταγράφει το σύνολο των μεταναστών που εισέρχονται και έχει ολοκληρωμένη βάση δεδομένων για τους μετανάστες που περνούν από τη Βαλκανική.

Από την άλλη μεριά οι Έλληνες αξιωματούχοι έχουν ήδη ανακοινώσει, ότι ο Almuhamed μπήκε στην ελληνική επικράτεια, από το Λέρο, στις 3 Οκτωβρίου. Η “Blic” μας ενημερώνει ότι έφτασε στις 7 Οκτωβρίου στην περιοχή του Miratovce, προερχόμενος από τα Σκόπια.

Στο κέντρο υποδοχής στο Πρέσεβο καταγράφηκε ξανά και ζήτησε επίσημα αίτηση χορήγησης ασύλου. Από κει και μετά συνέχισε το ταξίδι του προς την Κροατία και κατόπιν στην Αυστρία.

Διαβάστε το συγκεκριμένο άρθρο της Blic online με τίτλο «SVETSKA EKSKLUZIVA Ovo je terorista koji je prošao Grčku, Srbiju, Hrvatsku, Austriju… DA BI SEJAO SMRT U PARIZU» στα σερβικά πατώντας ΕΔΩ

Share.

Comments are closed.