Αντιδράσεις για την εγκατάσταση προσφύγων στο ποδηλατοδρόμιο

0

Αντιδράσεις προκαλεί η πρόθεση της κυβέρνησης να κατασκευάσει μόνιμο χώρο στέγασης των μεταναστών στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο!

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του «Έθνους», ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Νίκος Κιάος δεν απέκρυψε τις σκέψεις της κυβέρνησης για το εν λόγω φλέγον ζήτημα: «Προέκυψε μια τέτοια σκέψη όπως μου μετέφερε ο συντονιστής διευθυντής του Ολυμπιακού σταδίου Σ. Ανεστιάδης για προσωρινή εγκατάσταση φιλοξενίας προσφύγων. Εξηγήσαμε φυσικά προς τη ΓΓΑ ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να γίνει για διάφορους λόγους. Υπάρχουν, άλλωστε, συμβόλαια μίσθωσης χώρων με ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και ομοσπονδίες. Επίσης, υπάρχουν συμφωνίες για διάφορες εκδηλώσεις στους χώρους αυτούς. Θέλω να πιστεύω, λοιπόν, ότι το θέμα έχει κλείσει και πως όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί τα πολυποίκιλα προβλήματα που προκύπτουν».

Αντιδρά ο δήμαρχος Αμαρουσίου & και Π΄ροεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Επίσης ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και μέλος του ΔΣ του ΟΑΚΑ Γιώργος Πατούλης με ανακοίνωσή του τονίζει ότι «το σχέδιο δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ μοιάζει απόλυτα παρανοϊκό. Απορώ πώς μπήκαν τέτοιες σκέψεις στο μυαλό υπευθύνων».

Ήδη, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, έχει έρθει σε επικοινωνία με διάφορους φορείς προκειμένου να ματαιωθεί αμέσως ένας τέτοιος προγραμματισμός.

Αντιδράσεις και από την Ομοσπονδία Ποδηλασίας

Στο μεταξύ, αντιδράσεις αναμένονται όχι μόνο από την άμεσα θιγόμενη Ομοσπονδία Ποδηλασίας διά του προέδρου της Θανάση Τερζή, αλλά και από άλλες ομοσπονδίες που εδρεύουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο είναι το μοναδικό που διαθέτει η χώρα μας σε όλη την επικράτειά της και φυσικά αποτελεί κύριο πόλο ανάπτυξης του εν λόγω και ιδιαίτερα δημοφιλούς αθλήματος.

Share.

Comments are closed.