Σπύρος Παπασπύρου: αιδώς αργείοι !

0

Μαζί με την πιο επώδυνη παρέμβαση στο ασφαλιστικό εμφανίστηκαν και πάλι οι “γκουρού” του θέματος :

  • αυτοί που έκαναν πολιτική καριέρα αλλά και χρήματα με το ασφαλιστικό αφού από την μια οικοδομούσαν την Βαβέλ και από την άλλη με το αζημίωτο τύπωναν οδηγούς κυκλοφορίας ,
  • εδώ και 15χρόνια ασελγούν στο σώμα της κοινωνικής ασφάλισης ( τον πόνο των συνταξιούχων ) ως συντάκτες δήθεν λύσεων, σεναρίων και “σωτηρίας” του ( ανάλογα με την σχέση κάθε φορά με την κυβέρνηση ) και πάντα σε επίσημους ή υπόγειους ρόλους και εναλλάσσονται ως εμπειρογνώμονες, ειδικοί, Υπουργοί, δικηγόροι , συνδικαλιστές κλπ αλλά πάντα εντός !

ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ και ΜΟΝΟ :

Τι πρότειναν και πότε που να άντεξε όχι μόνο ως ρύθμιση αλλά και ως άποψη πάνω από 3-4 χρόνια ;

Βαρύτατες οι ευθύνες όσων κυβέρνησαν ή των κυβερνώντων ή ακόμη και των συνδικάτων που βολεύονταν στα ΟΧΙ και έπνιγαν προτάσεις,

ΑΛΛΑ

Και των “κυρίων” που παραχάρασσαν, διαμεσολαβούσαν, συκοφαντούσαν άλλες απόψεις , κακοποιούσαν ιδέες, εμπορεύονταν το πιο σοβαρό κοινωνικό ζήτημα για την ζωή όλων μας !

Ας επιστρέψουμε και ας ζητήσουμε επιτέλους λογαριασμό επί της ουσίας και από τους “γκουρού” των παραθύρων και τους “μαϊντανούς” των Τηλε-κήπων, γιατί ο ρόλος τους στον αποπροσανατολισμό, την προπαγάνδα ήταν και είναι μοναδικός και αποκλειστικός !

ΑΡΚΕΤΑ με την παραπλάνηση, ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΩΝΟΥΜΕ με την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !

Προηγούμενα άρθρα

  1. Σπύρος Παπασπύρος: Η επόμενη μέρα: «αρχή» με εκλογές χωρίς «προσδοκίες» και πορεία με αμφισβητούμενη βεβαιότητα!
  2. Σπύρος Παπασπύρος: Η επόμενη μέρα: «αρχή» με εκλογές χωρίς «προσδοκίες» και πορεία με αμφισβητούμενη βεβαιότητα! (β´ μέρος)
  3. Σπύρος Παπασπύρος: Μία αδυσώπητη (και ίσως η μόνη) πρόκληση των εκλογών 
  4. Σπύρος Παπασπύρος: ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ «ΝΕΑΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: από μύθο σε μύθο !
Share.

Comments are closed.