Πονοκέφαλος στο Μαξίμου οι «σκληροί δίσκοι» της Ζωής

0

Ως την έναρξη «ανταρτοπόλεμου» από το στρατόπεδο της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά του Μεγάρου Μαξίμου και του ΣΥΡΙΖΑ εκλαμβάνουν αρκετά κυβερνητικά στελέχη την αποκάλυψη σχετικά με προβληματικές δηλώσεις Πόθεν Έσχες υπουργών.

Αποκάλυψη η οποία προήλθε από την έως προσφάτως πρόεδρο της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου, εκ των στελεχών που βρίσκονταν στο πλευρό και της κυρίας Κωνσταντοπούλου και κατέβηκε υποψήφια και με την Λαϊκή Ενότητα.

Το ενδεχόμενο η αποκάλυψη να εντάσσεται στον ανταρτοπόλεμο πρώην συντρόφων διανθίζεται από πληροφορίες – δημοσιεύονται σήμερα στα ΝΕΑ – ότι η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου πριν εγκαταλείψει το γραφείο της στο Κοινοβούλιο φρόντισε να βγάλει φωτοτυπίες από κρίσιμα έγγραφα, ακόμα και από 32 δικογραφίες.

«Κυκλοφορεί ως κοινοβουλευτικός μύθος. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την παρέα της Αριστερής Πλατφόρμας πριν εγκαταλείψουν τα προεδρικά αξιώματα έκαναν φύλλο και φτερό -δηλαδή φωτοτύπησαν- τα πάντα. Μεταξύ άλλων λέγεται και 32 δικογραφίες. Μένει να αποδειχθεί στο μέλλον αν κάτι τέτοιο αληθεύει. Όπως και αν πράγματι η Ζωή άφησε πίσω της ανυπόγραφες τις συμβάσεις των ορκωτών λογιστών που διενεργούν τους ελέγχους στα πόθεν έσχες βουλευτών», γράφουν τα ΝΕΑ στη στήλη ο «Μικροπολιτικός»

Η μάχη μεταξύ πρώην συντρόφων αναμένεται να έχει και συνέχεια καθώς ο νυν πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν Έσχες Γιώργος Βαρεμένος κάλεσε  την «προκάτοχό» του κ. Χαραλαμπίδου στην επιτροπή για διευκρινίσεις.

«Κάλεσα την κυρία Χαραλαμπίδου τις επόμενες ημέρες να έλθει να μας ενημερώσει για οποιαδήποτε στοιχεία έχει σε γνώση της, αναφορικά με το Πόθεν Έσχες των βουλευτών» είπε μιλώντας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 ο κ. Βαρεμένος.

Ο κ. Βαρεμένος είπε ότι η προκάτοχός του, η οποία σήμερα δεν είναι βουλευτής, ανταποκρίθηκε και θα προσέλθει μόλις συγκροτηθεί η επιτροπή.

Share.

Comments are closed.