Ερωτηματικό: Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας απαγορεύει βίντεο και φωτό λόγω της κ Μπαζιάνα

0

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που «τράβηξαν» κατά την σημερινή πρώτη ημέρα διδασκαλίας της Περιστέρας Μπαζιάνα ενόχλησαν τις αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (γιατί άραγε;).

Έτσι σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου με αφορμή τη διαρκή παρουσία, στο χώρο του ιδρύματος, εκπροσώπων των ΜΜΕ, που καλύπτουν το ρεπορτάζ σχετικά με την σύζυγο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που θα διδάσκει κάθε Δευτέρα Δίκτυα Υπολογιστών Ι στους φοιτητές του γ’ εξαμήνου στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Πολυτεχνική Σχολή, απαγορεύει την φωτογράφιση και την βιντεοσκόπηση.

Ανακοίνωση Πανεπιστημίου ΜακεδονίαςΌπως βλέπετε και στη διπλανή φωτογραφία του Kozan.gr, ζητείται να μη φωτογραφίζουν ή βιντεοσκοπούν σε χώρους του ιδρύματος, ώστε να μη διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημίου.

Τώρα όταν γίνονται τόσα στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο και κανείς δεν νοιάζεται είναι άλλο θέμα. Ντροπή σε εκείνους που συνέταξαν αυτή την ανακοίνωση, οι οποίοι στο παρελθόν δεν έχουν δείξει την ίδια ευαισθησία για πολύ σημαντικότερα ζητήματα του ελληνικού πανεπιστημίου.

Το περίεργο είναι ότι στο παρελθόν κάτι τέτοιο δεν θα περνούσε απαρατήρητο. Τώρα δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται… Πού είναι εκείνοι που στο παρελθόν για επουσιωδέστερα ζητήματα γκρέμιζαν τα πάντα;

Παρακαλώ πολύ, μην μας ξαναπείτε εμπαθείς! Πολιτικά ερωτήματα βάζουμε και αναμένουμε πολιτικές απαντήσεις! Παράκληση: Μην ξαναασχοληθείτε με το βιογραφικό μας. Σας βεβαιώνουμε ότι είναι πεντακάθαρο!

Share.

Comments are closed.