Ανήθικη επίθεση στελέχους της γγ Ενημέρωσης στην μητέρα του Φύσσα

0

Σάλος έχει προκληθεί με την ανήθικη επίθεση του Πέτρου Κορμικιάρη, στελέχους της γενικής γραμματείας Ενημέρωσης, κατά της μητέρας του Παύλου Φύσσα. 

Ο Πέτρος Κορμικιάρης έγραψε στο Twitter για την Μάγδα Φύσσα με αφορμή την κατάθεσή της στη δίκη για τη δολοφονία του παιδιού της: “Νέο δακρύβρεκτο μελό από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. Το ότι ο γιος της προκαλούσε με τα τραγούδια του, ως μητέρα, δεν την αφορούσε. Βρε ουστ

Τα όσα έγραψε ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Παραπέμπεται στο Πειθαρχικό ο υπάλληλος της γγ Ενημέρωσης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπεται τελικά ο υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρος Κορμικιάρης ο οποίος εξαπέλυσε ανήθικη επίθεση στην μητέρα του Παύλου Φύσσα, μέσω Twitter.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας:

«Σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου  του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει.

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον ανωτέρω υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης»

Share.

Comments are closed.