Λαλιώτης σε Ν. Παππά: «Να κοπεί αυτό το καλαμπούρι»

0

Φως στο τηλεφώνημα Τσίπρα – Φώφης το βράδυ της Κυριακής και στα όσα ακολούθησαν περί πρότασης του Αλέξη Τσίπρα στο ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, ρίχνει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα «Νέα».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαχρήστο, ο οποίος επικαλείται συνομιλία του με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας στο επίμαχο τηλεφώνημα -του τηλεφώνησε η κα. Γεννηματά για να τον συγχαρεί- δεν ανέφερε τίποτε για το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ.

«Ήταν ένα τυπικό τηλεφώνημα» απάντησε σε σχετική ερώτηση η κα. Γεννηματά σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα ο οποίος το βράδυ της Κυριακής μιλώντας με δημοσιογράφους στο γραφείο του ισχυρίστηκε ότι ζήτησε από την κα. Γεννηματά να συμμετέχει στην κυβέρνηση, ενώ την επόμενη ημέρα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος έθετε και όρους για να μπει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, όπως να φύγει ο Βενιζέλος!

Όπως είναι φυσικό, γράφει ο Γ. Παπαχρήστος, η κα. Γεννηματά «είναι έξαλλη» για τη συμπεριφορά αυτή του κ. Τσίπρα. «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Αυτό που κάνει ο κ. Τσίπρας είναι αδιανόητο και ανήθικο. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Όλα είναι ψέμματα. Μένω άναυδη με αυτό το πράγμα. Όταν επικοινώνησα εγώ μαζί του είχε ήδη ανακοινωθεί ο σχηματισμός κυβέρνησης με τον Καμμένο. Πως θα μπορούσα να μπω σε συζήτηση μαζί του για ένα τέτοιο θέμα;» είπε η κα. Γεννηματά, ενώ ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι ο Κ. Λαλιώτης τηλεφώνησε στον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα και πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και του ζήτησε «να το κόψουν αυτό το καλαμπούρι».

Share.

Comments are closed.