ΗΛΕΙΑ – Έφοδος του ΣΔΟΕ και στο πανηγύρι και σύλληψη 6 ατόμων νύχτα

0

Στη σύλληψη και την παραπομπή στο αυτόφωρο έξι ατόμων από το πανηγύρι του Αγίου Ιωάννη στην περιοχή Τζαμί στον Πύργο Ηλείας οδήγησαν οι έλεγχοι που διεξήχθησαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής από τα μεικτά κλιμάκια της εφορίας, του ΙΚΑ και της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο των ελέγχων από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι οι έξι, που σέρβιραν γουρουνοπούλα,  δεν είχαν εκδώσει αποδείξεις και… λόγω της βαρύτητας του αδικήματος, προχώρησαν στη σύλληψή τους και την παραπομπή τους στο αυτόφωρο.

Μαζί με τους έξι στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου και εκπρόσωπος του πολιτιστικού συλλόγου υπό την αιγίδα του οποίου διεξήχθη το πανηγύρι.

Τελικά οι έξι επιχειρηματίες αφέθηκαν ελεύθεροι αφού σε βάρος τους ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Συνεχίστε λεβέντες να συλλαμβάνετε τους τεράστιους αυτούς φοροφυγάδες κι αν του χρόνου τέτοιον καιρό βρεθεί Πολιτιστικός Σύλλογος σε όλη την Ελλάδα, που κανένας δεν επιχορηγείται και δεν έχει κρυφά, για να οργανώσει πανηγύρι και να δώσει λίγη χαρά στους κατοίκους των ρημαγμένων μας χωριών εμένα να μου γράψετε.

κ. Αλεξιάδη σταμάτα πια τις βλακείες και ψάξε τους φοροφυγάδες στη λίστα Λαγφκάρντ, λίστα Νικολούδη, που είναι και υπουργός σας, και στις τόσες άλλες λίστες που έχουν κυκλοφορήσει.

Μην ξεχνάτε ότι για την Ελλάδα μας το πανηγύρι είναι το βασικότερο πολιτιστικό Δρώμενο. Το ακούτε κα Υπουργέ Τουρισμού, κα Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Τα πανηγύρια δεν είναι σαν τις δικές συναυλίες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Μην εξαντλείται τους φορολογικούς σας ελέγχους μόνο σε εκδηλώσεις που αφορούν τον πολιτισμό και την ψυχαγωγίας των συμπολιτών μας της υπαίθρου και φυσικά δεν αφορούν τους συμπολίτες μας των κοσμοπολίτικων περιοχών πχ. Μύκονος.

Share.

Comments are closed.