Εκτός κυβέρνησης Δρίτσας και Βαλαβάνη, ο Βούτσης στη θέση Ζωής και ο Σκουρλέτης στο Εσωτερικών

0

Απίστευτες καραμπόλες θα συμβούν στην κυβέρνηση μετά τον σαρωτικό ανασχηματισμό που έχει προαναγγείλει μέσω κύκλων του ο πρωθυπουργός.

Δεδομένο πρώτο: ο Πάνος Σκουρλέτης έχει διαμηνύσει στο Μέγαρο Μαξίμου την πρόθεση του να μην παραμείνει στο υπουργείο Εργασίας ανεξαρτήτως ανασχηματισμού.

Δεδομένο δεύτερο: εκτός κυβέρνησης θα μείνει ο Θοδωρής Δρίτσας καθώς διαφωνεί με το μνημόνιο και η Νάντια Βαλαβάνη αποχωρεί οριστικά από το υπουργείο Οικονομικών και μάλιστα παραδίδει και την έδρα της μόλις ψηφιστεί η συμφωνία με τους εταίρους.

Δεδομένο τρίτο: Πηγές από το Μαξίμου αναφέρουν ότι έχει βρεθεί ήδη λύση για την Ζωή Κωνσταντοπούλου και αυτό θα γίνει, είτε με παραίτηση είτε με αντικατάσταση μέσω πρότασης μομφής και για τη θέση του Προέδρου της Βουλής ακούγεται το όνομα του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση, ενός πολιτικού με κοινοβουλευτική εμπειρία και χαμηλών γενικά τόνων, κάτι που θεωρείται απαραίτητο αυτή την περίοδο. Αυτό θα βοηθήσει να υλοποιηθεό το πρώτο δεδομένο, δηλαδή στη θέση του κ. Βούτση στο υπουργείο Εσωτερικών να μετακινηθεί ο υπουργός Εργασίας κ. Σκουρλέτης.

Share.

Comments are closed.