Γ. Στουρνάρας: Δεν μπορώ να έρθω τη Δευτέρα στη Βουλή γιατί πρέπει να είμαι σε ετοιμότητα

0

Ο Γιάννης Στουρνάρας έστειλε την απάντησή του στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και της ανακοίνωσε την… απουσία του από τη Βουλή τη Δευτέρα, σημειώνοντας ότι εκείνη την ημέρα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις για τη χώρα.

Συνεργάτες του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας σημειώνουν ότι ο κ. Στουρνάρας σέβεται τους Έλληνες βουλευτές και αυτό το έχει αποδείξει απολύτως στο παρελθόν, όταν ήταν υπουργός.

Σημειώνουν, ωστόσο, ότι την Δευτέρα (που τον έχει καλέσει η Πρόεδρος τη Βουλής να μιλήσει για τη Siemens) δεν είναι δυνατόν να βρεθεί στη Βουλή εξαιτίας των κρίσιμων εξελίξεων στο πεδίο της διαπραγμάτευσης

«Όλοι οι βασικοί πυλώνες του οικονομικού συστήματος πρέπει να είναι σε επιφυλακή εκείνη την ημέρα» φέρεται να δηλώνει ο διοικητής της ΤτΕ σημειώνοντας ότι πρέπει να είναι στο πόστο του και απερίσπαστος εκείνες τις ημέρες. Το σωστό να λέγεται κ. Πρόεδρος!

«Αργότερα, όταν όλα θα έχουν τελειώσει με το καλό και θα έχει ολοκληρωθεί η προσπάθεια διάσωσης της χώρας θα βρεθεί χρόνος και για την επιτροπή Θεσμών της Βουλής» διαμηνύει το περιβάλλον του κ. Στουρνάρα.

Φυσικά η Πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας σε δημοσιογράφους την Παρασκευή, άφησε να εννοηθεί ότι «υπάρχουν και συνέπειες» σε περίπτωση που δεν παραστεί στη Βουλή ο διοικητής της ΤτΕ.

Share.

Comments are closed.