Γ. Παπανδρέου: Δεν μας πτοούν συμπεριφορές τραμπουκισμού

0

Δεν μας πτοούν αντιλήψεις και συμπεριφορές τραμπουκισμού ή νοεφασίζουσες, που θέλουν να συγκαλύψουν συγκεκριμένα συμφέροντα, τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Βόλο ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, σχολιάζοντας την πρωτοφανή λεκτική επίθεση που δέχθηκε από τον δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο.

Ο αγώνας ο δημοκρατικός, των δημοκρατικών πολιτών και του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, είναι ένας αγώνας συνεχής για ευνομία και ένα κράτος δικαίου που θα μπορεί να υπηρετεί αξίες, κανόνες για το δημόσιο συμφέρον, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός δέχθηκε φραστικούς προπηλακισμούς με ακατανόμαστες φράσεις, την ώρα της εισόδου του στο ξενοδοχείο Παρκ, από έναν μαινόμενο δήμαρχο ο οποίος του φώναζε ότι είναι «προδότης», τον κατηγόρησε ως «πολιτικό απατεώνα, που βύθισε την Ελλάδα στη φτώχεια, έκοψε τις συντάξεις και εκτόξευσε την ανεργία αποδεχόμενος το ΔΝΤ και τα μνημόνια» και πως είναι ανεπιθύμητος στην πόλη.

Αμέσως οι φρουροί αστυνομικοί που συνόδευαν τον κ. Παπανδρέου αντέδρασαν και απώθησαν τον δήμαρχο Βόλου, που συνέχιζε να επιτίθεται φραστικά στον πρώην πρωθυπουργό. ‘Ανθρωποι που συνόδευαν τον Αχιλλέα Μπέο ήλθαν στα χέρια με ανθρώπους του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά ευτυχώς απετράπησαν τα χειρότερα.

Share.

Comments are closed.