Μητρόπουλος: Δέχτηκα επίθεση για τη λίστα Νικολούδη

0

Αντιγραφώ από site του ANT1 αυτά που ισχυρίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Αλέξης Μητρόπουλος:
«Ονόματα όλων των πολιτικών, εκτός του ΚΚΕ και δημοσιογράφων περιέχει η λίστα για την οποία καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Μητρόπουλος δήλωσε ότι είδε «στη λίστα ονόματα πολιτικών από όλα τα κόμματα, εκτός του ΚΚΕ, Υπουργών Οικονομικών και δημοσιογράφων».
Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν επέστρεφε στο σπίτι του στις 10 Ιανουαρίου 2014, την ημέρα που κατέθεσε την ερώτηση σχετικά με τη λίστα Νικολούδη στη Βουλή, δέχτηκε σωματική επίθεση. Ο βουλευτής στη συνέχεια πήγε στον εισαγγελέα.
Ο κ. Μητρόπουλος κάλεσε τον Πρωθυπουργό να «δει άμεσα το θέμα της λίστας», την οποία έχουν και οι δανειστές στα χέρια τους και επανέλαβε πολλές φορές ότι δεν είναι δυνατόν «να κοπούν συντάξεις και μισθοί την ώρα που υπάρχουν «καταθέσεις 100 δις ευρώ στο εξωτερικό».
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι τα χρήματα αυτά, που έφυγαν από τις τράπεζες την περίοδο της κρίσης, πρέπει να φορολογηθούν. Συγκεκριμένα, ότι πρέπει να φορολογηθούν οι καταθέσεις άνω των 500.000 ευρώ.»

Αγαπητέ κ. Αλέξη Μητρόπουλε,
Τρεις μήνες τώρα, αν δεν κάνω λάθος, κυβερνά τη χώρα μας η αδιάφθορη αντιμνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Τρεις μήνες τώρα δεν έχετε αντιληφθεί ότι ο κ. Νικολούδης είναι μέλος της κυβέρνησης, ώστε να ζητάτε από τον Πρωθυπουργό να «δει άμεσα το θέμα της λίστας»;
Μήπως υπονοείτε ότι κάποιοι και από τη δική σας κυβέρνηση δεν επιθυμούν ν’ ανοίξει η λίστα Νικολούδη και αν αυτό ισχύει τότε ο συγκεκριμένος υπουργός Επικρατείας τι θέση έχει στην κυβέρνηση;
Έχετε αντιληφθεί ότι είστε κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση; Παρακαλώ πολύ κυβερνήστε για το καλό όλων.

Share.

Comments are closed.