Απίστευτο: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρέκαμψαν τον Τσίπρα για να πάρουν αυτοκίνητο

0

Ως γνωστό ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 149 βουλευτές και από αυτούς μόνο πέντε αρνήθηκαν να πάρουν βουλευτικό αυτοκίνητο. Είναι οι Λένα Ψαρρέα, Γιώργος Δημαράς, Μουσταφά Μουσταφά, Γιάννης Σταθάς και Νίκος Φίλης. Δυστυχώς για του πολίτες οι βαρύγδουπες διακηρύξεις του κόμματος έμειναν στα χαρτιά.
Κι τούτο παρά τις διαβεβαιώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κομίζει ένα νέο ήθος στην πολιτική ζωή. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξεσηκώθηκαν όταν έγινε γνωστή η «εντολή» του πρωθυπουργού και κατέφυγαν στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου για να διαμαρτυρηθούν για την απώλεια του βουλευτικού αυτοκινήτου.
Θυμίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε να επανέλθει στο ζήτημα και προειδοποίησε εκ νέου:
«Ένιωσα άσχημα όταν έμαθα οτι σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας για τεχνικά θέματα, βουλευτές αντέδρασαν και διαφώνησαν με την οδηγία να μην παίρνουν αυτοκίνητα. Αντέδρασαν να δίνουν 300 και 400 ευρώ, όταν παίρνουν 6.000 ευρω μισθό» και είχε προσθέσει «Να μην γίνουμε σαν τους άλλους. Δεν είναι λαϊκισμός, αλλά λεπτομέρειες, που θα κρίνουν εάν είμαστε ή δεν είμαστε σαν τους άλλους. Το πόσο θα μείνουμε στην εξουσία θα εξαρτηθεί και από τις συμπεριφορές μας στις θέσεις εξουσίας σημείωσε. Ερχόμαστε να ανατρέψουμε δομές και προνόμια».
Αλλά και αυτή τη φορά οι παραινέσεις έπεσαν στο κενό.

Share.

Comments are closed.