Βαγγέλης Μαρινάκης: Συμφωνήσαμε ομόφωνα για δραστικά μέτρα

0

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε πως τα μέλη του Δ.Σ. της Λίγκας συμφώνησαν ομόφωνα σε μέτρα για την πάταξη της βίας.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για όσα συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Λίγκας, έκανε λόγο για εποικοδομητική συζήτηση με τις άλλες ομάδες και αναφέρθηκε στην πρόταση του Ολυμπιακού για να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να τελειώσει χωρίς άλλα παρατράγουδα το πρωτάθλημα.
«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Ο Ολυμπιακός έκανε μια πρόταση για δραστικά μέτρα τα οποία να ισχύσουν άμεσα μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Υπήρχε ομόφωνη συμφωνία για τα οποία θα σας ενημερώσει ο κ. Μποροβήλος. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τελειώσει το πρωτάθλημα με ομαλό τρόπο. Είμαστε σε καλό δρόμο. Για όλα τα υπόλοιπα τον λόγο έχει η αστυνομία και η αθλητική δικαιοσύνη. Θα δείτε πως με πρόταση του Ολυμπιακού έγινε μια ωραία συζήτηση και συμφωνήσαμε ομόφωνα. Το θέμα ήταν ότι πρόκειται για ομόφωνη απόφαση».
Σε ερώτηση για το επεισόδιο με τον Γιάννη Αλαφούζο στο Δ.Σ. της περασμένης εβδομάδας, ο κ. Μαρινάκης τόνισε: «Υπήρχε μια λεκτική αντιπαράθεση. Έχουν γίνει πολλές φορές στη Λίγκα. Το θέμα είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα με τις καλύτερες συνθήκες και να αρχίσει το επόμενο όσο το δυνατόν καλύτερα».

Share.

Comments are closed.